Ζητούν διοίκηση Ειρηνοδικείου στην ΕΠΟ με βετεράνους! Μέσα στα μέλη Κούης και Βένος!

Την Πέμπτη 28/5 κατατίθεται στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η αίτηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας να κηρυχτεί έκπτωτη η νυν διοίκηση της ΕΠΟ λόγω της εμπλοκής μελών του Δ.Σ. και στελεχών της στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και να διοριστεί νέα προσωρινή διοίκηση που θα οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές.  

Στα ονόματα που προτείνονται, διακρίνει κανείς σημαντικές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, ενώ δεν πρόκειται μόνο για παράγοντες με διαδρομή, αλλά και για ποδοσφαιριστές με μεγάλη ιστορία.  Ανάμεσα στ’ αυτά τα ονόματα είναι και οι Ντίνος Κούης, Γιάννης Βένος!

Όπως αναφέρει το sdna.gr:

Επικεφαλής της λίστας των ονομάτων (και προοριζόμενος για πρόεδρος) είναι ο Γιώργος Λυσσαρίδης, πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τα υπόλοιπα ονόματα είναι τα εξής: Θωμάς Mαύρος, Αριστείδης Καμάρας, Γιώργος Κούδας, Λάκης Νικολάου, Τάκης Οικονομόπουλος, Φραγκίσκος Σούρπης, Γιάννης Βένος, Γιώργος Δέδες, Στάθης Χάιτας, Κώστας Αϊιδινίου, Κούλης Αποστολίδης, Ντίνος Κούης, Σπύρος Σταυλάς, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Στέλιος Σφακιανάκης, Μπάμπης Παυλόπουλος, Γιώργος Φασόλης, Αναστάσιος Μπατζιάκας, Βασίλης Μπλέτσας και Βασίλης Τσιόδρας.

«Να διώξουμε τη σαπίλα»!  

Για το θέμα αυτό μίλησε την Τρίτη (26/5) στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο δικηγόρος που έχει αναλάβει να συντάξει την αίτηση, Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε:   «Ζητάμε την έκπτωση της παρούσας διοίκησης και να αντικατασταθούν τα μέλη της από άτομα με κοινωνική καταξίωση και γνωστή προσφορά στο ποδόσφαιρο. Ο στόχος της κίνησης είναι κάποιοι άνθρωποι να επιχειρήσουν να βγάλουν το κάρο από τη λάσπη. Όχι για να πάρουν οφίτσια, αλλά για να διώξουν αυτή τη σαπίλα που υπάρχει στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την Πέμπτη το πρωί θα κατατεθεί η αίτηση, το δικαστήριο θα αποφασίσει και μέσα στο καλοκαίρι ελπίζω ότι θα κινηθούν οι διαδικασίες. Σημασία έχει να ταραχθούν τα λιμνάζοντα νερά, αυτός ο βούρκος στο ελληνικό ποδόσφαιρο που αποκαλύφθηκε ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες απομαγνητοφωνήσεις. Και μόνο που ακούς τη διάλεκτο που χρησιμοποιούν είναι ορατή η κατάσταση που υπάρχει. Θέλουμε την πλήρη κάθαρση και την αθλητική τιμωρία όλων».

Ο κ. Παναγόπουλος μίλησε και για τις κυρώσεις με τις οποίες ήδη η ΕΠΟ έχει απειλήσει την ΕΠΣ Θεσσαλίας: «Η ΕΠΟ μας απειλεί με αποβολή. Παραβιάζουν τους κανονισμούς και του ίδιου του Διαιτητικού Δικαστηρίου που λέει ότι αρμόδιο είναι το Ειρηνοδικείο. Πρέπει να μπουν οι τακτικοί δικαστές.

Αν επιληφθούν στα ανοικτά θέματα που υπάρχουν οι τωρινές συνθέσεις, θα προκαταβάλουν τις αποφάσεις, θα λειτουργήσουν ως πλυντήρια. Θα έπρεπε να έχουν αποχωρήσει μόνοι τους. Δεν έχουν ηθική και αξιοπρέπεια»;

To Top