ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζουγανέλης στο PRESSARIS: “Πρότυπο ο Γκάλης, από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ο Άρης”

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε το παρών στη δεύτερη ημέρα του Nick Galis Cup, με τον ίδιο α δηλώνει, άλλωστε, θαυμαστής του κορυφαίου Έλληνα μπασκεμπολίστα εδώ και χρόνια, ενώ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Άρη! 

Ο Ζουγανέλης μίλησε στο PRESSARIS για τα συναισθήματα που αποκόμισε από την παρουσία του το βράδυ της Κυριακής στο Παλέ Ντε Σπορ και για την πολύχρονη φιλία του με τον Νίκο Γκάλη.

«Με τον Νίκο Γκάλη μας συνδέει μια πολύχρονη φιλία. Είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο έχω αγαπήσει όχι μόνο για τις αθλητικές του αρετές, αλλά και για την διαθεσιμότητά του και την επιθυμία του να προσφέρει σε ανθρώπους, που έχουν ανάγκη, χωρίς να έχουν δημοσιοποιηθεί αυτές του οι κινήσεις», τόνισε αρχικά ο Έλληνας καλλιτέχνης, για να εξηγήσει: «Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, καθώς κάναμε φιλανθρωπικούς αγώνες και τα χρήματα που συγκεντρώνονταν τα δίναμε σε ιδρύματα. Είναι μία προσωπικότητα πρότυπο ο Νίκος…».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει παρακολουθήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν τον Νίκο Γκάλη με τη φανέλα του Άρη στο Αλεξάνδρειο και ερωτηθείς για τους λόγους που τον έκαναν να δώσει το βράδυ της Κυριακής το παρών και πάλι στο Παλέ Ντε Σπορ είχε να πει:

«Μου έγινε η πρόταση από τον κ. Λάσκαρη και φυσικά δεν μπορούσα ν΄ αρνηθώ. Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία και μου θύμισε παλαιότερες όμορφες στιγμές, που έχω ζήσει στο γήπεδο, παρακολουθώντας παιχνίδια του Άρη», ενώ στάθηκε στην παρουσία του κ. Λάσκαρη στο μπασκετικό τμήμα, λέγοντας: «Ο κ. Λάσκαρης είναι ένας άνθρωπος σοβαρός, που έχει προοπτικές για την ομάδα, διαθέτει φιλοσοφία και γνώση και σε συνδυασμό με την οικονομική επιφάνεια που έχει, πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τον Άρη και πάλι μεγάλο. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Άρης είναι μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες!».

Ο Έλληνας καλλιτέχνης θυμήθηκε και την περηφάνια σε παλαιότερο ταξίδι του στην Αμερική, αφού, όπως εξηγεί: «Όταν πήγα στην Αμερική και επισκέφθηκα κάποια μουσεία εκεί, τα οποία είναι σύγχρονα και αφιερωμένα στον πολιτισμό και στον αθλητισμό, ένιωσα τεράστια εθνική υπερηφάνεια, βλέποντας πως ο Γκάλης είναι μέσα στους δέκα καλύτερους αθλητές που έχουν διαπρέψει στην Ευρώπη, μαζί φυσικά με τον Γιαννάκη».

 

To Top