Ζουμπουρίδης στο PRESSARIS: «Ο σύλλογος ν΄ αρχίσει και πάλι ν΄ αναπνέει! Ποιο μοντέλο διαχείρισης θ΄ ακολουθήσουμε»

Ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης είναι εδώ και λίγη ώρα ο νέος πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, με τον ίδιο να μιλάει στο PRESSARIS για τα νέα του καθήκοντα, τις πρώτες σκέψεις του όσον αφορά στο σύλλογο, αλλά και το μοντέλο διοίκησης των τμημάτων, που σκέφτεται ν΄ ακολουθήσει.

«Ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας τον… γολγοθά που πρέπει ν΄ ανεβούμε. Ο Άρης πρέπει ν΄ αλλάξει σελίδα και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Στόχος μας είναι ο σύλλογος να βγει από την… εντατική και ν΄ αρχίσει πάλι ν΄ αναπνέει!», τόνισε αρχικά ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, για να εξηγήσει: «Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ούτε θεοί ούτε μάγοι. Είμαστε, όμως, άνθρωποι με όρεξη και πιστεύω πως με θετική ενέργεια όλα μπορούν να γίνουν».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο νέο διοικητικό συμβούλιο, που θα συγκροτηθεί σε σώμα μέσα στο επόμενο 48ώρο, χωρίς ν΄ αποκαλύψει από ποιους θ΄ αποτελείται: «Το επόμενο 48ώρο θα συγκροτηθούμε σε διοίκηση. Δεν θα ήθελα ν΄ αποκαλύψω ακόμα από ποιους θ΄ απαρτίζεται αυτή. Ενδεχομένως να υπάρχουν και μέλη από το προηγούμενο δ.σ., αλλά και ένας παλιός αθλητής του συλλόγου».

Επιπλέον, ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης αποκάλυψε πως «στόχος μας όλα τα τμήματα ν΄ ακολουθήσουν το… δρόμο που χάραξαν το γυναικείο βόλεϊ και το γυναικείο ποδόσφαιρο του Α.Σ.. Να υπάρξουν, δηλαδή, ιδιώτες-έφοροι, που δεν θα είναι μέλη του δ.σ., οι οποίοι θα διαχειρίζονται το εκάστοτε τμήμα, και θα υπόκεινται στον έλεγχο του Ερασιτέχνη», για να καταλήξει, αναφερόμενος στο ποδοσφαιρικό τμήμα:

«Το ποδόσφαιρο του Άρη δείχνει να βρίσκει τον δρόμο του. Έρχεται ο νέος προπονητής, μεταγραφές θα γίνουν τον Γενάρη, για να ενισχυθεί η ομάδα και όλα φαίνεται πως μπαίνουν σε μία τάξη. Το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να είναι ένα τμήμα ξεχωριστό, που θα ελέγχεται βεβαίως από τον Α.Σ..».

To Top