Ζυμώσεις στον ΟΦΗ ενόψει Γ΄εθνικής, διάψευση για εμπλοκή εφοπλιστή

Το όνομα του Θανάση Μαρτίνου συνδέθηκε πρόσφατα με τα διοικητικά του ΟΦΗ στη νέα εποχή της ομάδας.

Ωστόσο από την πλευρά των Κρητικών διαψεύστηκε το εν λόγω σενάριο, με τον Νίκο Μαχλά να τονίζει χαρακτηριστικά ότι δεν έχει γίνει κρούση στον γνωστό εφοπλιστή για να εμπλακεί στα της ομάδας με την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν έχω μιλήσει για το θέμα της επόμενης μέρας του ΟΦΗ και ούτε τώρα θα το κάνω. Δεν έχω πει το παραμικρό για το θέμα αυτό ποτέ και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού προέκυψε αυτή η πληροφόρηση», είπε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ στην ιστοσελίδα «cretalive.gr».

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι ζυμώσεις για την Γ’ εθνική. Όπως γράφει το gentikoule.gr:

“Στις 15 Ιουνίου θα μπει ο ΟΦΗ στην νέα εποχή και μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν ανοίξει άπαντες τα χαρτιά τους.

Τρεις βδομάδες μας χωρίζουν από την Γ.Σ της 15ης Ιούνη του ΟΦΗ και κάθε μέρα που κυλάει έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ.

Η ομάδα των επιχειρηματιών έχει καταθέσει ξεκάθαρη πρόταση και προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη μέρα της Κρητικής ομάδας ενώ όλοι περιμένουν να ανοιχθούν… όλα τα χαρτιά, από… όλους.

Επιθυμία των φιλών της ομάδας είναι να υπάρχει ένα ξακάθαρο τοπίο επιλογής της καλύτερης, και πιο συμφερούσας για τον ΟΦΗ, λύσης για την επόμενη χρονιά, με προοπτική για τα επόμενα χρόνια, ώστε να επιστρέψει άμεσα η Κρητική ομάδα εκεί που ανήκει.

Όλα θα φανούν στην Γ.Σ και κάθε μέρα από δω και πέρα είναι κρίσιμη προς αυτή την κατεύθυνση”.

To Top