ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ζόρια” στην “Μπαρτσελόνα της Φθιώτιδας! Παπαϊωάννου: «Απογοήτευση με τα διαρκείας…»

Η Λαμία ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λίγκα και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου προσδοκά στη δυναμική συμπαράσταση του κόσμου, αλλά όπως φαίνεται άρχισαν τα… ζόρια στην “Μπαρτσελόνα” της Φθιώτιδας.

Μετά το σαββατιάτικο (29/7) φιλικό με την ΑΕΛ, πάντως, ο μεγαλομέτοχος των Φθιωτών δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τη χαμηλή ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας και ζήτησε τη στήριξη όλων.

Παράλληλα, προανήγγειλε δύο ακόμη μεταγραφές, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι εργασίες στο ΔΑΚ Λαμίας θα έχουν ολοκληρωθεί πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις των «κυανόλευκων» στο πρωτάθλημα, ενώ εμφανίστηκε ανήσυχος για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Μιλώντας στο Star Kεντρικής Ελλάδας, είπε: «Έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε δύο προσθήκες όπως είπαμε με τον προπονητή.
Η ομάδα θέλει στήριξη απ’ όλους. Το δηλώνω για μία φορά ακόμη, τα διαρκείας είναι σε απογοήτευση. Ρωτάμε όλοι για ομάδα, αλλά δεν έχει ρωτήσει κανείς πώς γίνεται αυτή η ομάδα, με τι κόπο. Πρέπει όλοι να στηρίξουν την ομάδα τους.

Το ΑΕL FC Arena είναι ένα γήπεδο-στολίδι, μακάρι και άλλες ομάδες να καταφέρουν να έχουν τέτοια γήπεδα. Εμείς αυτό το γήπεδο που έχουμε, όπως έχει υποσχεθεί και ο δήμαρχος, θα κάνουμε τις αλλαγές και τις επισκευές που χρειάζονται και θα έχουμε ένα καλό και όμορφο γήπεδο.
Αυτό δεν νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα, ένα γήπεδο της χωρητικότητας που έχει η Λαμία είναι μια χαρά, το θέμα είναι να στηρίξουμε όλοι την ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμο μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα.

Κάθε χρόνο και χειρότερα. Οι ομάδες που ανεβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα έχουν τα πιο μειωμένα έσοδα, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση και δεν ξέρουμε τι λύση θα βρεθεί την επόμενη Πέμπτη (3/8). Γι’ αυτό οι ομάδες πρέπει να στηρίζονται από την τοπική κοινωνία και μετά σε έσοδα που προβλέπονται από τα τηλεοπτικά και οτιδήποτε άλλο».

To Top