Ηρωϊκή Χετάφε στο Καμπ Νου, πήρε το 0-0 από τη Μπαρτσελόνα

Η ηρωική Χετάφε κράτησε το 0-0 στο «Καμπ Νόου» και πλέον το προβάδισμα της Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο Μαδρίτης ψαλιδίστηκε στους 7 βαθμούς!

Τόσο κακή Μπαρτσελόνα είχε να εμφανιστεί από τους καλοκαιρινούς τελικούς του ισπανικού Σούπερ Καπ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Στο «Καμπ Νόου» είχαμε ρεκόρ προσέλευσης για φέτος, όμως ο κόσμος των Καταλανών είδε την πρώτη «λευκή» ισοπαλία σε αυτό το γήπεδο σε αγώνα πρωταθλήματος από τις 19 Νοεμβρίου του 2016 και το χουνέρι από την Μάλαγα.

Η Χετάφε στήθηκε υποδειγματικά στο γήπεδο, έβγαλε όση σκληράδα χρειαζόταν και αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα που πιθανώς είχε το μυαλό της στα επερχόμενα παιχνίδια με την Τσέλσι, κάτι που φάνηκε από το πειραματικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο με Μίνα και Ντιν που χρησιμοποίησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ειδικά στο πρώτο μέρος η Χετάφε έκανε αρκετές φάσεις απέναντι σε μία πολύ νευρική Μπαρτσελόνα, που σκόραρε στο τέλος του ημιχρόνου με τον Λουίς Σουάρες όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Ο Μέσι κινήθηκε στα ρηχά σε όλο το ματς και η απουσία του από τις επικίνδυνες καταστάσεις ήταν εμφανής. Η είσοδος των Ινιέστα, Παουλίνιο έσφιξε την πίεση, όμως οι φάσεις προήλθαν περισσότερο εξ’ αέρος.

Μέσα σε ένα δίλεπτο (56’ – 57’) Κοουτίνιο και Λουίς Σουάρες σπατάλησαν ακόμα δύο καλές στιγμές, ενώ ο Γέρι Μίνα πήγε να γίνει ήρωας όμως αστόχησε σε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες (75’, 78’).

Παρά την πίεση του τελευταίου δεκαλέπτου, το γκολ δεν ήρθε ποτέ και η λευκή ισοπαλία, βάζει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο κυνήγι του τίτλου, αφού η διαφορά από την κορυφή είναι πλέον 7 βαθμοί.

Πηγή: sdna.gr

To Top