ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Η ήττα στην Δράμα έκρινε όλη την χρονιά»

O πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστής του Άρη Στέλιος Νάκας έκανε δηλώσεις στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

 

Για το τι αφήνει πίσω φεύγοντας από τον Άρη: «Φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Άρη. Όταν μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα στιγμή παρ’ ότι η ομάδα έπαιζε στη Γ’ Εθνική. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ λαό, βαριά φανέλα, όμως, στο τέλος η σεζόν δεν μας άφησε γλυκιά γεύση αφού δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της ανόδου. Από ότι μαθαίνω, όμως, ο Άρης θα ανεβεί κανονικά μέσω της δεύτερης θέσης. Ήρθα με δανεισμό από την Ξάνθη, ήρθα για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και τα πήρα έστω και ως αλλαγή. Φεύγω με καλές αναμνήσεις από τον κόσμο και την διοίκηση. Ήταν μια ωραία εμπειρία».

Για τους λόγους της αποτυχίας: «Όταν ήρθα ήμασταν ήδη τέσσερις πόντους πίσω. Είχαμε έναν γύρο να διορθώσουμε τα λάθη, κάναμε ένα καλό σερί, σε όλο τον β’ γύρο κάναμε μόλις μια ήττα και μια ισοπαλία στο τέλος, που αν χρειαζόταν η νίκη θα την παίρναμε. Κερδίσαμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, εκτός από την Δράμα που όπως αποδείχθηκε εκεί κρίθηκε όλη η χρονιά».

Για το πώς πρέπει να προχωρήσει ο Άρης: «Από την στιγμή που είσαι ο Άρης, πρέπει να βγεις και με διαφορά στην επόμενη κατηγορία. Ωστόσο, υπήρξαν δυσκολίες, καθώς όταν ένας παίκτης παίζει κόντρα στον Άρη έχουν το κίνητρο να δώσουν το 1000% των δυνατοτήτων τους. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, θεωρώ ότι λάθη έγιναν στην αρχή. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να στεκόμαστε περαιτέρω σε αυτά. Ό,τι έγινε, έγινε. Πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία και να κοιτάμε μπροστά. Είμαι αισιόδοξος ότι ο Άρης θα ανεβεί στην Β’  Εθνική και με έναν καλό προγραμματισμό η ομάδα να είναι του χρόνου στην Α’ Εθνική».

Για το μέλλον του: «Επέστρεψα στην Ξάνθη. Στις 6 του μηνός ξεκινάμε προετοιμασία. Την πρώτη εβδομάδα κανονικά και εν συνεχεία για το βασικό στάδιο στη Βουλγαρία. Από ότι έχω ενημερωθεί υπολογίζομαι κανονικά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να πάρω φέτος περισσότερα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

 

To Top