Η αγωνία του Χαριστέα για τον Άρη και η συγκίνηση της κόρης του Αλκέτα και του Χρηστίδη (PRESSARIS-photos)

Ήταν μια εκδήλωση… φάρος για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά σε αυτήν την περίοδο, όπου οι “πληγές” του δείχνουν αποκρουστικές όσο ποτέ. 

Ο Γαλανόλευκος Φάρος… “μετακόμισε” από τα Χανιά στην Θεσσαλονίκη, όπου διοργάνωσε ειδική εκδήλωση στην Εύξεινο Λέσχη, στην οποία τίμησε δέκα διεθνείς του παρελθόντος, υπό το “βλέμμα” του Αλκέτα Παναγούλια!

Ανάμεσα στους διεθνείς που τιμήθηκαν ήταν οι πρώην κιτρινόμαυροι Αγγελος Χαριστέας, Φάνης Κατεργιαννάκης και Νίκος Χρηστίδης, ενώ το παρών έδωσε η κόρη του Αλκέτα Ντέπυ.

Το PRESSARIS ήταν παρών και μιλώντας με τον Χαριστέα “κατέγραψε” την αγωνία του για τον Άρη. “Σφίγγει η καρδιά μας, όταν βλέπουμε αυτό που περνάει η ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι θα δοθεί ένα τέλος σύντομα σε αυτήν την περιπέτεια. Δυστυχώς τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει τίποτα” ομολόγησε, ενώ και ο Κατεργιαννάκης παραδέχθηκε ότι: “Χρειάζεται η βοήθεια όλων για να περάσουν τα δύσκολα”.

Συγκινημένη πραγματικά η κόρη του Αλκέτα, η οποία ταξίδεψε από την Αμερική για την εκδήλωση, αναφέρθηκε στο αθλητικό μεγαλείο του κορυφαίου Έλληνα προπονητή και δεν ξέχασε την πρόσφατη εκδήλωση για την ονομασία του δρόμου στο Κλεάνθης Βικελίδης με το όνομα του πατέρα της.  «Ο Αλκέτας μας βλέπει όλους από ψηλά και χαίρεται» δήλωσε συγκινημένη η κόρη του θρυλικού Αλκέτα, στον οποίο ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση.

H κόρη του Αλκέτα συναντήθηκε με τον Χαριστέα. “Το πρώτο πράγμα που μου είπε η κόρη του κυρίου Παναγούλια ήταν ‘τι θα κάνουμε με αυτόν τον Άρη;'” τόνισε ο Χαριστέας…

Συγκινημένος και ο Νίκος Χρηστίδης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι βρίσκεται: “σε ένα υγιές περιβάλλον και το παράδειγμα των διεθνών του 2004 να είναι σημείο αναφοράς για όλους στο ποδόσφαιρο”.

deby_panagouliaH Ντέπυ Παναγούλια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την Εθνική.

xristidis

Ο Νίκος Χρηστίδης (κέντρο) ανάμεσα στους Γιώργο Κούδα και Γιώργο Σκαρτάδο, παρακολουθεί βίντεο σχετικά με το Euro 2004.

xaristeas_katergiannakis

 Αγγελος Χαριστέας και Φάνης Κατεργιαννάκης με τον Γιώργο Τότσικα.

XARISTEASO Άγγελος Χαριστέας με την μπάλα του τελικού του 2004, κατά την βράβευσή του από τον Βασίλη Χατζηαποστόλου.
XARISTEAS2 Ο Χαριστέας παρακολουθεί συγκινημένος στιγμιότυπα από τον τελικό του Euro 2004.XRISTIDISO Nίκος Χρηστίδης λίγο πριν τη βράβευσή του από τον Γιώργο Καραμελίδη.

 

To Top