Η ΑΕΚ παρουσίασε τον νέο της Αμερικανό

Τον Σκότι Ουίλμπεκιν παρουσίασε η ΚΑΕ ΑΕΚ, ενώ αποκάλυψε και τις νέες εμφανίσεις της. Η αθηναϊκή ομάδα θα είναι η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που θα φορέσει φανέλα με μανίκι (σ.σ. κάτι που έχουν λανσάρει στο ΝΒΑ).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Σκότι Ουίλμπεκιν να δηλώνει: «Είμαι στην Αθήνα περίπου 1,5 εβδομάδα. Μέχρι στιγμής γνωρίζω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Με έχουν καλωσορίσει όλοι. Θα είναι το δεύτερο παιχνίδι με τον Άρη Μου αρέσει το πως με υποδέχτηκαν. Είναι ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών και είμαι χαρούμενος που με καθοδηγεί ένας τόσο έμπειρος προπονητής».

Για τους στόχους του ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα να κερδίζουμε όπου παίζουμε. Ο μεγάλος στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Θέλουμε να νικάμε όπου παίζουμε» και για την ΑΕΚ συμπλήρωσε: «Προφανώς ο σκοπός είναι να πάμε μέχρι τέλους. Μίλαγα με τον Ποπς (σ.σ. Μενσά-Μπονσού) και ήταν αισιόδοξος. Σαν παίκτης θέλεις να κερδίζεις. Μετά τα παιχνίδια με Κολοσσό και Κηφισιά είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι».

To Top