Η ανακοίνωση της Nova για το Άρης-Παναθηναϊκός

Το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό θα μεταδοθεί από τη Nova, όπως ανακοίνωσε το συνδρομητικό κανάλι.

Το δελτίο τύπου αναφέρει: “Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 28 Απριλίου στις 20:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον εξ αναβολής αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός, για την 23η αγωνιστική της Basket League. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή του αγώνα από το «Nick Gallis Hall» θα είναι ο Γιάννης Πάγκος ενώ στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι ο Ευγένιος Δαδαλιάρας και ο Παναγιώτης Στεφάνου.

O Άρης μπροστά στο κοινό του, θέλει τη νίκη προκειμένου να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την είσοδο στην τετράδα, την στιγμή που o Παναθηναϊκός, θα επιδιώξει να φύγει αλώβητος από τη Θεσσαλονίκη, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο της Basket League”.

To Top