Η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» για το νέο τεχνικό δίδυμο

Όπως είναι γνωστό, εδώ και δύο ημέρες, νέος προπονητής στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη είναι ο Γιώργος Σπυριδωνίδης με βοηθό του τον Σάκη Παπαδίνα.

Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Το τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΑΡΗ ανακοινώνει πως ο νέος προπονητής στο γυναικείο τμήμα του ΑΡΗ είναι ο Γιώργος Σπυριδωνίδης.

Επίσης, ανακοινώνει πως ο νέος βοηθός προπονητή είναι ο Σάκης Παπαδίνας.

Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης είναι 50 ετών και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες στην ποδοσφαιρική του καριέρα και μόλις σταμάτησε το ποδόσφαιρο έγινε προπονητής.O νεός προπονητής του ΑΡΗ έχει εμπειρία από αρκετές ομάδες,όπου ήταν προπονητής τα τελευταία 8 χρόνια.

Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης έπαιξε ποδόσφαιρο κατά σειρά στις εξής ομάδες: Bέροια, Εορδαϊκός, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Σάμου, Ναυπακτιακός Αστέρας, Αετός Σκύδρας, Φίλιππος Μελίκης Ημαθίας, Καβάσιλα Ημαθίας και Απόλλων Αγίου Γεωργίου Ημαθίας.

Στην συνέχεια έγινε προπονητής σε ανδρικές ομάδες και εργάστηκε στις εξής ομάδες: Απόλλων Αγίου Γεωργίου Ημαθίας, Ατρόμητος Διαβατού Ημαθίας.

Η τελευταία του ομάδα ως προπονητής, το 2015, πριν έρθει στην γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ ήταν ο Άτλας Ζερβοχωρίου Ημαθίας, ομάδα Α1 Ερασιτεχνικής Ανδρών Ημαθίας.

Ο Σάκης Παπαδίνας είναι 39 ετών και υπήρξε ποδοσφαιριστής κατά σειρά στον Εδεσσαϊκό, στην Νάουσα, στον ΠΑΟ Κουφαλίων και στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου Ημαθίας.

Στην συνέχεια εργάστηκε ως προπονητής στην Ένωση Ημαθίας και μετά πήγε στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου Ημαθίας,ομάδα Α1 Ερασιτεχνικής Ανδρών Ημαθίας,όπου ήταν βοηθός προπονητή τα τελευταία δύο χρόνια μέχρι να έρθει στην γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ το 2015.

Ο Σάκης Παπαδίνας μάλιστα συνεργάστηκε στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου Ημαθίας με τον Γιώργο Σπυριδωνίδη την χρονιά 2012-2013.

Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης, μαζί με τον βοηθό του Σάκη Παπαδίνα, παρουσιάστηκαν στις ποδοσφαιρίστριες του ΑΡΗ και πραγματοποιήσαν τις πρώτες προπονήσεις τους στο γήπεδο των Planet FC,στην Θέρμη».

To Top