Η ανοιχτή γραμμή για το ραντεβού Κώνστα-φορέων και το… show me the money!

Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται από χθες οι φορείς του Άρη με τον Θανάση Κώνστα, ο οποίος εξεδήλωσε μέσω (εξώδικου) επιστολής την πρόθεση του να καταθέσει πρόταση για την ΠΑΕ, ζητώντας άμεση συνάντηση.

Όπως είναι γνωστό, υπήρξε μια πρώτη επικοινωνία του προέδρου της ΚΜΑ Άγγελου Μισιρλή με τον Κώνστα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και ο ΑΣ Άρης. Στη συνέχεια υπήρξε επικοινωνία και ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πάνο Στεφανίδη και τον Κώνστα, στην οποία ο τελευταίος επανέλαβε ότι: «υπάρχει αξιόχρεος επενδυτής, ο οποίος εγγυάται την καταβολή 2.500.000 ευρώ για να προχωρήσει η διαδικασία του άρθρου 106ια»! Υποστηρίζει ότι θα παρουσιάσει και τις εγγυητικές που να αποδεικνύουν ότι υπάρχουν τα χρήματα για την επένδυση στον Αρη και πως μπορούν να εκταμιευθούν άμεσα.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν και οι βετεράνοι και όλα δείχνουν ότι θα δώσουν και αυτοί το παρών μέσω του προέδρου Γιάννη Βένου.

Σε όλες τις επικοινωνίες και επαφές τονίστηκε ότι η πρωτοβουλία του Κώνστα, δεν έχει καμία σχέση με τον Λάμπρο Σκόρδα και η στόχευσή του είναι να παραμείνει ζωντανός ο Άρης κάτω από μια γενικότερα ενωτική προσπάθεια.

Η οριστικοποίηση της συνάντησης λογικά θα γίνει εντός της ημέρας, ώστε ο Κώνστας ενώπιον των εκπροσώπων των φορέων να αποδείξει το βάσιμο της πρότασής του και ότι μπορεί πράγματι να εξασφαλίσει άμεσα, τώρα 2.500.000 ευρώ για το σχέδιο επιβίωσης της ΠΑΕ.

Το… show me the money για μια ακόμη φορά έρχεται στο προσκήνιο για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο. Δείχνει τα χρήματα, παρουσιάζει εγγυητικές και ένα σαφές και καθαρό πλάνο, τότε υπάρχει βάση για συζήτηση. Οποιαδήποτε εξέλιξη προς την κατεύθυνση αυτή, αναμένεται να επηρεάσει ανάλογα και τις εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Διαφορετικά θα είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα της φιλολογίας και των “θα” που έφτασε τον Άρη στο σημείο που έφτασε…

To Top