Η αποστολή της νίκης για τη Δράμα

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Δράμας που απαρτίζεται από 18 παίκτες. Η αποστολή των κίτρινων θα αναχωρήσει για την πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας το απόγευμα χωρίς τους Σουνά και Φερνάντες.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση: “Με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Δράμας (15:00) στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Δράμα και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας) που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:
Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος, Γκίνο, Λεμονής.

Να θυμίσουμε ότι θα απουσιάσουν οι Δημήτρης Σουνάς (τιμωρημένος) και Βάσκο Φερνάντες (τραυματίας).

To Top