Η γιορτή του Γιάννη στο LA!

Η μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ πλησιάζει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να προσφέρει θέαμα και λάμψη στο All Star Game του Λος Άντζελες!

H Team Lebron και η Team Curry ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη του στο φετινό All Star Game, το οποίο αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τους φιλάθλους της «πορτοκαλί θεάς» και του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Φυσικά, όλα τα… ελληνικά (και όχι μόνο) βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζεται για την δεύτερη συμμετοχή του στο κορυφαίο event του ΝΒΑ, έχοντας και φέτος θέση σε μία από τις δύο βασικές πεντάδες του αγώνα.

Ο Γιάννης είναι ένα από τα… βαριά χαρτιά της ομάδας του Στεφ Κάρι, με τον Έλληνα φόργουορντ να αγωνίζεται στο πλευρό του σταρ των Ουόριορς, καθώς και σε αυτό των Τζέιμς Χάρντεν, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, Τζοέλ Εμπίντ, Ντάμιαν Λίλαρντ, Τζίμι Μπάτλερ, Ντρέιμοντ Γκριν, Κλέι Τόμπσον, Κάιλ Λάουρι, Αλ Χόρφορντ και Καρλ Άντονι Τάουνς.

Ακόμα καλύτερος φέτος…

Η φετινή διαδικασία του event είχε μία εντελώς διαφορετική μορφή, καθώς οι δύο αρχηγοί, ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Στεφ Κάρι, έπρεπε να διαλέξουν σε ένα ιδιότυπο draft τους παίκτες που θα συμπληρώσουν την ομάδα τους. Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Κάρι επέλεξε τον Γιάννη στην πρώτη ή στην δεύτερη… σειρά του, ωστόσο αυτό έχει λίγη σημασία.

Ο Αντετοκούνμπο θεωρείται ως μία από τις… ατραξιόν του φετινού All Star Game, και όχι άδικα. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο περσινό παιχνίδι (30 πόντοι, 6 ριμπάουντ και… αμέτρητα καρφώματα), είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμα ένα μοναδικό σόου και να επιβεβαιώσει εκ νέου πως βρίσκεται στην «ελίτ» της κορυφαίας λίγκας του κόσμου!

Φυσικά, μία καλή εμφάνιση σε All Star Game δεν μπορεί να… ισοσκελίσει την τρομερή πορεία που πραγματοποιεί φέτος ο Αντετοκούνμπο. Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο τους αριθμούς του, πρωταγωνιστεί σε κάθε αναμέτρηση των «Ελαφιών» και βρίσκεται σταθερά στη συζήτηση για το βραβείο του MVP της Regular Season!

Ο «Greek Freak» έχει αγωνιστεί φέτος σε 53 παιχνίδια των Μπακς και σε αυτά μετρά 27,8 πόντους, 10,4 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ, 1,4 κλεψίματα και 1,3 τάπες ανά παιχνίδι, εντυπωσιάζοντας με τις τρομερές ικανότητές του στην επίθεση και την προσήλωσή του στο αμυντικό κομμάτι. Ο Αντετοκούνμπο προσφέρει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού των Μπακς και θεωρείται ήδη ένας από τους πλήρεις παίκτες του ΝΒΑ, γεγονός που τον τοποθετεί ακόμα πιο… κοντά στους κορυφαίους της λίγκας.

Φυσικά, έχοντας και ως δεδομένο αυτά που είδαμε στο περσινό ASG από τον Γιάννη και κυρίως από τις εντυπωσιακές στιγμές που προσφέρει σε… καθημερινή βάση, όλοι πρέπει να περιμένουν ένα θεαματικό παιχνίδι από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα παλέψει και για τη νίκη στο πλευρό του Στεφ Κάρι!

To Top