ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η δέσμευση για γενική συνέλευση που θα αποφασίσει το “αύριο” του ποδοσφαίρου

Εντονότατες είναι οι διοικητικές ζυμώσεις στον Αρη, πέντε 24ωρα πριν εκπνεύσει η διορία που έχει δώσει ο ΑΣ στους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν την ποδοσφαιρική ομάδα τη σεζόν που έρχεται, εν μέσω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα, αλλά και με δεδομένα τα ερωτηματικά, εάν θα επικρατήσει τελικά η νομιμότητα και ανέβει η ομάδα στη Football League.

Αυτή τη στιγμή είναι δεδομένο το “θέλω” της οικογένειας Καλαϊτζίδη για να ξαναπάρει τα ηνία της ομάδας, ενώ προ των πυλών είναι η κίνηση επιχειρηματιών στην οποία συμμετέχει ο Νίκος Αρβανιτίδης.

Σε κάθε περίπτωση, την τελική απόφαση βάσει της λογικής, αλλά και της δέσμευσης του προέδρου του ΑΣ Άρης Τάσου Οικονόμου, θα πρέπει να πάρει η γενική συνέλευση του συλλόγου και όχι ένα συμβούλιο Ειρηνοδικείου 6-7 μελών.

Ζητούμενο να υπάρχει μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντιπροσωπευτικότητα του κόσμου και των μελών, διαφάνεια, ξεκάθαροι όροι στο φως της δημοσιότητας και “όχι ψιλά γράμματα”, ώστε με καθαρό μυαλό να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Η δέσμευση άλλωστε ήταν για μια γενική συνέλευση αποκλειστικά για το ποδοσφαιρικό τμήμα, η οποία θα έδινε την ευκαιρία, ώστε να μάθει ο κόσμος τι έγινε τη χρονιά που πέρασε, γιατί δεν ανέβηκε η ομάδα από τη Γ΄ εθνική, ποιοι ευθύνονται γι αυτό, τι χρήματα μπήκαν, εάν υπάρχουν παραστατικά, εάν υπάρχει προοπτική συμμετοχής άλλων παραγόντων κτλ.

Στην περίπτωση ανόδου στη Football League, θα χρειαστεί σύσταση νέας ΠΑΕ, επομένως εκεί θα “μιλήσει” το χρήμα, ώστε να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο που θα οριστεί με ότι αυτό συνεπάγεται…

Στην τελευταία πρόσκληση… απαλείφθηκε η αναφορά σε διεξαγωγή γενικής συνέλευσης, χωρίς να δοθούν απαντήσεις στους λόγους αυτής της ενέργειας. Η εβδομάδα πάντως που έρχεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο. 

 

To Top