Η δέσμευση Ηλιάδη, οι τρεις λόγοι που επέλεξε Μιλίνκοβιτς και η έκκληση για την αντεπίθεση

Στην παρουσίαση των Μιλίνκοβιτς, Λόντσαρ, ο Δημήτρης Ηλιάδης δεν δέχθηκε ερωτήσεις, αφού όπως δεσμεύτηκε θα “ανοίξει” δημόσια τα χαρτιά του. Παράλληλα, ανάμεσα στα άλλα απηύθυνε έκκληση, ζητώντας τη συμμετοχή του κόσμου στο πλευρό της ομάδας για να ξεκινήσει η αντεπίθεση, όπως είπε.

Συγκεκριμένα, τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ: «Καλοσωρίζω στην ομάδα τον κ. Μιλίνκοβιτς και τον κ. Λόντσαρ αποφάσισε η διοίκηση να παραδώσει τις τύχες της ομάδας. Με το μέλλον του Άρη δεν μπορεί να παίξει επικοινωνιακά. Όσοι μας χρέωσαν τακτικές έπεσαν μακράν έξω και έκαναν πολύ μεγάλο λάθος. Γι αυτό θα τοποθετηθώ αναλυτικά την επόμενη βδομάδα σε μια συνέντευξη που θα δώσουμε για να μιλήσουμε για όλα.

Εκείνο που πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι είναι ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες εξετάζαμε όλες τις πιθανές λύσεις, προσπαθήσαμε για το καλύτερο αποτέλεσμα εν μέσω πολλών δυσκολιών.

Καταλήξαμε στον κ. Μιλίνκοβιτς για τρεις λόγους. Πρώτον ότι πρόκειται περί ικανού προπονητή. Δεύτερον δεν δειλιάζει μπορστά σε δυσκολίες και τρίτον δουλεύει με νέους ποδοσφαιριστές.

Ο Άρης είνα ομάδα με ιδιαιτερότητες και γίνονται πιο έντονες λόγω των αποτελεσμάτων των τριών πρώτων αγωνιστικών. Ο κ. Μιλίνκοβιτς μας έπεισε ότι μπορεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό που μου εγγυήθηκε ο κ. Λόντσαρ το διαπίστωσα και ο ίδιος στη συνάντηση που είχαμε.

Ζητάμε από τον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη γιατί το αξίζουν. Ο Άρης έχει καλό ρόστερ και από κακή συγκυρία βρίσκεται χωρίς βαθμούς. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας από την Κυριακή και σε κάθε αγώνα για να κάνουμε την αντεπίθεσή μας».

To Top