Η διήμερη… διορία σε Μπαϊμάκη και η υπόθεση Γιαννιώτη

Ένα από τα νέα πρόσωπα της χθεσινής προπόνησης ήταν και ο Πέτρος Μπαϊμάκης του οποίου η πρώτη παρουσία ως υπό δοκιμή παίκτη κρίθηκε πλέον ικανοποιητική.

Οι Καλαϊτζίδης και Καρατζιοβαλής έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από την διάθεση του νεαρού αλλά και τα στοιχεία που τον διακρίνουν ως ποδοσφαιριστή και τον ενημέρωσαν ότι θα συνεχίσει τις προπονήσεις. Στον 24χρονο πορτιέρο δόθηκε διορία δύο ημερών, εντός των οποίων θα προσπαθήσει να πείσει πλήρως τους προπονητές του ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ του φετινού Άρη.

Η οριστική απόφαση για τον Μπαϊμάκη θα παρθεί την Παρασκευή, μία ημέρα πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όποια και να είναι η οριστική εισήγηση του Καλαϊτζίδη για τον Μπαϊμάκη το ενδιαφέρον για τον Ανδρέα Γιαννιώτη του Ολυμπιακού θα παραμείνει αμετάβλητο, παρ΄ όλο που θα υπάρχει ήδη μία αξιόλογη τριάδα στα γκολπόστ (Καλογεράκης, Γκελής, και Μπαϊμάκης).

Οι «κίτρινοι» εξακολουθούν να έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον 21χρονο τερματοφύλακα (προορίζεται για βασικός) και θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο, ώστε να επιτύχουν τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό.

To Top