“Η διοίκηση χάνει το στοίχημα, ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα…”

Επιστολή στο PRESSARIS έστειλε ο αναγνώστης μας Αλέξανδρος Μουχτάρης με αφορμή την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά:

“Οι μέρες περνούν και δυστυχώς για την ομάδα μας περνούν πολύ γρήγορα. Λυπάμαι που το λέω αλλά όσο καλή πρόθεση και να έχει η διοίκηση να λύσει τα άπειρα προβλήματα που έχει η ομάδα δυστυχώς κοντεύει να χάσει το ”στοίχημα” με το πλέον καυτό θέμα που δεν είναι άλλο από το αγωνιστικό.

Θα μου πείτε πως να κάνει μεταγραφές όταν δεν υπάρχει ”μαλλί”?

Ναι συμφωνώ παρόλο αυτά μαζί με τις χορηγίες έπρεπε να τρέξει και το αγωνιστικό.

Έχεις που έχεις τον περιορισμό στις μεταγραφές δυστυχώς έχασες και ότι καλύτερο κυκλοφορούσε κάτω των 24 στην αγορά λόγω μη εύρεσης πόρων.

Εύχομαι να με διαψεύσει ο χρόνος αλλά κατά την άποψή μου το τρένο πέρασε και είναι πλέον αργά. Ακόμα και χρήματα να βρεθούν ”ελεύθεροι” καλοί παίκτες κάτω των 24 δεν κυκλοφορούν πλέον και όσοι ξέμειναν απλά δεν κάνουν για να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του ΑΡΗ μας.

Δεν νομίζω μάλιστα ο ΑΡΗΣ να μπει στην λογική να αποπληρώσει ομάδες για να πάρει καλούς παίκτες κάτω των 24 γιατί τότε τα κουκιά δεν φτάνουν. Στα αρνητικά ότι έχασε και 2 παίκτες οι οποίοι θα ήταν από τις κολόνες του ΑΡΗ  μας φέτος.

Αναφέρομαι στους Μανιά και Κύργια.Και θα σας θέσω ένα δίλημμα…Θα σας αναφέρω κάποιες ομάδες που έχουν ολοκληρώσει τα ρόστερ τους και ήδη ξεκίνησαν προετοιμασία. ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘ. , ΟΛ. ΒΟΛΟΥ, ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ,ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ΧΑΝΙΑ, και ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι οι ομάδες που φαίνεται πως θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Πείτε μου ποιες από αυτές με το υπάρχον ρόστερ θα κερδίσει ο ΑΡΗΣ μας??? Δυστυχώς καμία και μην μου πείτε ότι ΑΡΗΣ είσαι και με την φανέλα θα κερδίζεις…

Ξέρετε πως σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής δεν χωράνε αυτά και θα σας θυμίσω τις προηγούμενες φορές πόσο ”άνετα” ανεβήκαμε και πόσο καλύτερο ρόστερ είχαμε από αυτό εδώ…

Εύχομαι να με διαψεύσει ο χρόνος αλλά δυστυχώς ο ΑΡΗΣ μας αν δεν κινηθούν τα πράγματα από εδώ και πέρα ταχύτατα θα επικεντρωθεί σε έναν ρόλο ”κομπάρσου” στο πρωτάθλημα και μετά την απόφαση για play-out μπαράζ αγώνων μην βρεθούμε σε θέση να συζητάμε και για την σωτηρία μας…

Ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα γρήγορα…

Χαιρετισμούς σε όλα τα Αρειανά αδέλφια που έχουν τις ίδιες ανησυχίες.

Υ.Γ. Και κάτι που ακούστηκε για επιστροφή κάποιων παλαιών προέδρων… Ξέρετε κύριοι πως η θέση σας δεν υπάρχει πια στον ΑΡΗ μας. Και αν είναι δυνατόν ο ένας εκ των 2 κυρίων είπε ότι θα ασχοληθεί ξανά με τον ΑΡΗ μόνο με την είσοδο κάποιου επενδυτή.

Δηλαδή ποιος σοβαρός άνθρωπος (εκτός αν δεν είναι κάποιος βαλτός δικός σας) θα σας εμπιστευτεί θέση στον ΑΡΗ??? Για να φάτε κι άλλα…Ότι κατασπαράξατε, κατασπαράξετε κύριοι…Όλοι από ζητιάνοι γίνανε επιχειρηματίες στην πλάτη του ΑΡΗ. Του ΑΡΗ μας…Μην κάνετε το λάθος και εμφανιστείτε στο Χαριλάου….

Πολύ πίσσα και πούπουλο θα έχει…Αυτά για να εξηγούμαστε…”

To Top