ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ΕΕΑ κλείνει μια εποχή που ξεκίνησε σαν όνειρο και κατέληξε εφιάλτης

Η χθεσινή παρουσία του Δημήτρη Γουλιέλμου στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ από τον Νίκο Λάσκαρη είναι το τελευταίο βήμα για το τέλος μιας εποχής που αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς κατέληξε.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Η ΕΕΑ δεν πρόκειται να αποφασίσει άμεσα για την έγκριση της μεταβίβασης. Δεν είναι δηλαδή θέμα ημερών να λάβει απόφαση, αλλά θα χρειαστούν κάποιες βδομάδες. Αυτό τουλάχιστον είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Από τη στιγμή που η επιτροπή εγκρίνει τη μεταβίβαση, ο Γουλιέλμος γίνεται και τυπικά ο κάτοχος του 90% των μετοχών της ΚΑΕ και ο νέος ιδιοκτήτης της, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να προχωρήσει πλήρως στην υλοποίηση του πλάνου του.

Είναι κατανοητό πως αυτό που ενδιαφέρει τώρα είναι μόνο να καταφέρει η ομάδα να σώσει τη χρονιά, παίρνοντας τις νίκες που χρειάζεται. Από εκεί και μετά ο Γουλιέλμος έχει δημόσια δεσμευτεί να αναλύσει όλα όσα έχουν συμβεί σχετική με την δική του εμπλοκή, αλλά και το πλάνο του για την επόμενη μέρα.

Άλλωστε μέχρι να ολοκληρωθεί αγωνιστικά η χρονιά, λογικά θα έχει λάβει απόφαση και η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού…

To Top