ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η εκδήλωση του ΑΣ λεπτό προς λεπτό: “Νέα αρχή για τον Άρη! Προσκαλούμε τον κόσμο να επιστρέψει στο… σπίτι του”!

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της νέας του διοίκησης, ο Α.Σ. Αρης διοργάνωσε εκδήλωση-παρουσίαση και συνέντευξη Τύπου, της οποίας την εξέλιξη είχατε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε μέσω του PRESSARIS…

Στην εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Ψηφίδης, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Θόδωρος Καρυπίδης, ο Στάθης Ρούσσος από την ΚΑΕ και οι νομικοί των κιτρινόμαυρων Αργύρης Αργυριάδης, Χρήστος Γρόλλιος.

Εγιναν αναφορές κυρίως στο σήμερα και το αύριο του συλλόγου.

Διαβάστε πώς εξελίχθηκε η εκδήλωση λεπτό προς λεπτό:

21.50 Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου…

Χρήστος Γρόλλιος: «Θέλω να σημειώσω, ότι μνημόνιο είναι μία καταγραφή των θέσεων των δύο πλευρών. Η έγγραφη σχέση του ΑΣ με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, απολαμβάνει περισσότερα σε σχέση με μία ΠΑΕ. Εγγυητής της στήριξης όσων συμφωνήθηκαν, είναι η αγωνιστική πορεία της ομάδας, που εγγυάται για το καλύτερο μέλλον. Ετσι όπως εξελίσσεται η πορεία του Άρη, δεν θα υπάρχει ανάγκη να ξεφυλλίσουμε το ιδιωτικό συμφωνητικό. Θα ανατρέξουμε σε αυτό μόνο αν υπάρχει κάποια κακοπιστία, κάτι που δεν θα υπάρξει πιστεύω. Όλα καταλήγουν στην προοπτική, ο Άρης να είναι σε λιγότερο από δύο χρόνια στην Σούπερ Λιγκ».

Αργύρης Αργυριάδης: «Η δική μου εμπειρία, από τότε που γνώρισα όλους εσάς. Ο Άρης είναι ιδέα. Αυτό που κινητοποιεί τον κόσμο, να δρα, να λειτουργεί. Ο Άρης είστε εσείς. Ο κόσμος που αγαπά, απορρίπτει και επικυρώνει κάθε προσπάθεια. Το τρίτο είναι ένας αθλητικός οργανισμός. Ενα ερασιτεχνικό σωματείο, το οποίο σημαίνει ανταγωνισμός. Για αυτό χρειάζεσαι ανθρώπους με όραμα και χρήμα. Για τον κ. Καρυπίδη, ήξερα από την αρχή για το όραμα της επόμενης μέρας που έχει. Καρυπίδης, Λάσκαρης και Ψηφίδης, μπορούν πραγματικά να συνεισφέρουν και ο Άρης να αλλάξει επίπεδο».

Στάθης Ρούσσος, ως εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης στη σημερινή εκδήλωση: “Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί βλέπω ότι γίνεται μία καινούργια αρχή στον ΑΣ, που για πολλούς και διάφορους λόγους, τα τελευταία χρόνια αποδυναμώθηκε. Υπάρχουν πολλά τμήματα, με πολλούς αθλητές. Ο Ερασιτέχνης βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Οπως εμείς ως ΚΑΕ, πριν την έλευση της οικογένειας Λάσκαρη, ήμασταν σε δύσκολη οικονομική θέση, αλλά βάλαμε πάνω απ’ όλα την οργάνωση και την οικονομική εξυγίανση. Εχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με την διοίκηση, θα είμαστε αρωγοί σε ό,τι μας ζητηθεί. Ηδη το έχουμε κάνει”.

Ο λόγος, πλέον, στον Θοδωρή Καρυπίδη: “Θα ήθελα να σας πω ότι είναι χαρά και τιμή που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσα σε ανθρώπους που πρεσβεύουν την ιστορία του Άρη. Φέτος η ομάδα διανύει τα 101 χρόνια ιστορίας του. Τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε βέβαια για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Γίνεται όμως μεγάλη προσπάθεια. Μέσα σε δύο-τρεις μέρες στήσαμε την ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε φέτος αλλά και του χρόνου. Εχουμε πολύ δρόμο για να τελειώσουμε με την εκκαθάριση και να συστήσουμε την νέα ΠΑΕ. Είμαστε έτοιμοι για το νέο μετοχικό κεφάλαιο και αισιοδοξούμε να είμαστε τα νέα αφεντικά στην ομάδα.

Έχουμε ξεκινήσει ένα πλάνο για την νέα χρονιά. Εφόσον συσταθεί η ΠΑΕ και είμαστε στο τιμόνι της ομάδας, θα προχωρήσουμε με μεγάλα ονόματα. Παίκτες επιπέδου Σούπερ Λιγκ, για να ανέβουμε γρήγορα. Βέβαια δεν μπορούμε μόνοι μας. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος από την θέση της ομάδας.Παίζουμε στα χωριά, με τους κομπλεξικούς να τα βάζουν με την ομάδα. Πρέπει όμως όλοι να κάνουν υπομονή άλλη μία χρονιά. Να είναι δίπλα μας και να είμαστε ενωμένοι. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Τον καλούμε να είναι κοντά μας

Εχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Ψηφίδη. Βλέπουμε όλα τα θέματα. Η κατάσταση στον ΑΣ είναι πολύ δύσκολη. Οσο μπορούμε, βοηθάμε τον ΑΣ στο μέτρο του δυνατού. Συντάξαμε ένα μνημόνιο που εξασφαλίζει και τις δύο πλευρές. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και έτσι θα συνεχίσουμε. Εύχομαι επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του ΑΣ. Να έχουμε μία καλή χρονιά”.

Συνεχίζει ο Γιάννης Ψηφίδης: «Θα έχουμε μία χρηματοοικονομική μελέτη για το 2016. Κάθε ΑΣ πρέπει να είναι συνεπής απέναντι στην κοινωνία. Ο Άρης δεν είναι συνεπής και αυτό πρέπει να αλλάξει. Ο ΑΣ πρέπει να συμμετέχει και να παράγει πολιτισμό στην περιοχή του. Σήμερα, δεν γνωρίζουμε τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχουμε. Ξέρουμε απλά ότι είναι … βουνό. Ο Άρης όμως πρέπει να επιβιώσει, για αυτό και πρέπει να ανεβούμε αυτό το βουνό. Η μεγαλύτερη πρόκληση που καλούμαστε να ανταποκριθούμε, είναι να καλέσουμε τον κόσμο να επιστρέψει σπίτι του.

Για αυτό οργανώνουμε και το νέο γραφείο μελών του ΑΣ. Καλούμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας και να γραφτεί στα μητρώα του συλλόγου. Οσοι είναι ήδη μέλη σε ΑΣ και ΚΜΑ, θα πληρώσουν μόνο την ετήσια συνδρομή τους. Πρέπει να πετύχουμε τον στόχο των 10 χιλιάδων μελών. Δεν θα αργήσει η στιγμή που το γήπεδο θα αποτελέσει το στολίδι της πόλης, με χωρητικότητα 30 χιλιάδων θέσεων”.

Ανάλυση των τμημάτων από τον Γιάννη Ψηφίδη: «Η δύναμη του ΑΣ, όπως θα δείτε παρακάτω, είναι τα 29 τμήματα, 18 αθλήματα, 1900 αθλητές, 56 προπονητές και 123 βοηθοί-εργαζόμενοι τμημάτων»

Γιάννης Ψηφίδης: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, γιατί πάρα πολύς κόσμος είναι κοντά μας σήμερα. Από παλιούς προέδρους, μεγάλα τοπικά στελέχη της κοινωνίας μας και ανθρώπους που εργάζονται στα τμήματα του Άρη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ποδοσφαιρική ομάδα και τα στελέχη της, που βρίσκονται εδώ. Σαν διοίκηση, λυπούμαστε που μπήκαμε περίπου στις 20 Οκτωβρίου, διότι ο χρόνος είναι πολύ σκληρός μαζί μας. Η προσπάθεια αυτή έπρεπε να ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και εμείς, μπήκαμε πολύ αργά. Πρέπει να οργανωθούμε. Αποτελούμε ένα μικρό σύνολο του Αρειανού και θέλω να πιστεύω ότι θα εργαστούμε σωστά, για να πραγματοποιήσουμε μία λαμπρή εκδήλωση στις 25 Μαρτίου.

Σκοπός της σημερινής εκδήλωσης, είναι η επανεκκίνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. 102 χρόνια αυτό υπάρχει και μεγαλουργεί. Ο Άρης είναι ένας από τους πέντε μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της χωράς. Είναι υποχρέωση όλων μας, να προχωρήσουμε στην επανεκκίνηση που πρέπει.

Το μπάσκετ βρήκε τον δρόμο του και το ποδοσφαιρικό τμήμα οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα. Ο ΑΣ όμως είναι η μάνα του συλλόγου. Αποδέχθηκα την θέση του προέδρου, γιατί νιώθω τιμή όταν μου του ζητούν τα πρόσωπα που έβλεπα μπροστά του”.

20.52 Ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου με τον πρόεδρο του ΑΣ, Γιάννη Ψηφίδη να έχει τον λόγο

20.46 Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου…

20.25 Στις 20.30 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα δίνει το “παρών”. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Θοδωρής Καρυπίδης και ο στενός του συνεργάτης, Σίμος Ορφανίδης.

To Top