ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ελλάδα έσπασε το digital ρεκόρ της FIBA

Πάνω από 330.000 διαφορετικοί χρήστες παρακολούθησαν μέσω του live streaming τον τελικό της FIBA στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων. Το 80% προήλθε από την Ελλάδα.

Tον τελικό στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων, ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ, τον παρακολούθησαν συνολικά μέσω του live streaming  της FIBA στο Youtube, 330.000 διαφορετικοί χρήστες.  Από αυτούς, το 80% προήρθε από την Ελλάδα, είναι όμως χαρακτηριστικό ότι στο Ισραήλ ο τελικός δε μεταδόθηκε σε live streaming

Στη διάρκεια του τελικού, όπου η Ελλάδα νίκησε το Ισραήλ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ, σημειώθηκε ένα μεγάλο ρεκόρ. Καταγράφηκαν 88.000 ταυτόχρονοι χρήστες μέσα στη σελίδα του live streaming. Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός ταυτόχρονων χρηστών που έχουν σημειώσει οι μεταδόσεις της FIBA μέσω Youtube. Κανένα άλλο γεγονός της FIBA δεν φιλοξένησε τόσο μεγάλο αριθμό ταυτόχρονων χρηστών

Στον προημιτελικό της Ελλάδας με τη Λιθουανία φιλοξενήθηκαν ταυτόχρονα 43.000 ταυτόχρονοι χρήστες, που είναι ιστορικά ο δεύτερος μεγαλύτερος αριθμός στην ιστορία των live streaming της FIBA. Συνολικά τον προημιτελικό παρακολούθησαν 200.000 διαφορετικοί χρήστες.

Η μέτρηση των τριών τελευταίων αγώνων της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ U20 που έγινε στο Ηράκλειο, κατέγραψε μία συνολική επισκεψιμότητα 750.000 χρηστών στο live streaming της FIBA μέσω Youtube που αποδεικνύει τη σύνδεση των Ευρωπαίων και φυσικά των Ελλήνων με τις εθνικές ομάδες.

Πηγή: sport24.gr

To Top