Η ΕΟΚ δεν είναι εγγυήτρια, είναι επιτηρητής της FIBA για τις πληρωμές στους πιστωτές (photo)

Οι γνωστοί – άγνωστοι “κύκλοι” της ελληνικής ομοσπονδίας και παρόντες στα καλοκαιρινά… τσάρτερ της χαράς διαρρέουν πως η ΕΟΚ έχει μπει εγγυήτρια για τις πληρωμές των δόσεων στους παίκτες που είχαν προσφύγει στη FIBA και συμφώνησαν σε διακανονισμούς ώστε να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “η ΕΟΚ δεν «μπήκε» εγγυήτρια για τα χρέη της ΚΑΕ Άρης στη FIBA, ώστε να αρθεί το απαγορευτικό των μεταγραφών. Η FIBA απαίτησε να ελέγχει η ελληνική ομοσπονδία τη συνέπεια της ΚΑΕ Άρης στην πληρωμή των δόσεων προς τους πιστωτές με τους οποίους ήρθε σε διακανονισμό για να αρθεί το μεταγραφικό εμπάργκο. Κάτι που φαίνεται και στο έγγραφο (που επισυνάπτεται παρακάτω) της FIBA προς την ΚΑΕ Άρης, στις 22 Αυγούστου, όταν μετά από 2,5 χρόνια η ομάδα απέκτησε «ελευθερία» στις μεταγραφές”.

Η ΕΟΚ είναι “λογικό” να αρχίσει τέτοιες κινήσεις κατά του Άρη, ούτως ή άλλως ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι θα έκανε κάτι τέτοιο με τα γνωστά φερέφωνά της, το θέμα είναι ότι θα πρέπει οι κίτρινοι να έχουν πλάνο με πολύ συγκεκριμένη στρατηγική και ενέργειες, κάτι που φάνηκε ότι δεν είχαν χθες στο Παλέ από την ώρα που ο Αναστόπουλος πήρε τους άλλους δύο διαιτητές και πήγαν στα αποδυτήρια.fiba

To Top