ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ΕΟΚ “κρύβεται” πίσω από την ΓΓΑ! Βρίσκει συνεχώς προφάσεις για να μην αποφασίσει για Λάρισα!

Η ΕΟΚ προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από προφάσεις και την ΓΓΑ για να μην πάρει απόφαση για την Λάρισα. Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα και μια κωλυσιεργία που πλέον αφορά μόνο την ελληνική ομοσπονδία για τον τελικό κυπέλλου.

Το ρεπορτάζ από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι ξεκάθαρο. Η ΓΓΑ είναι υπεύθυνη μόνο για να δώσει την άδεια ηλεκτρονικών συστημάτων για το κλειστό της Λάρισας. Έχει λάβει ήδη την έκθεση της αστυνομίας και απαιτούνται κάποια ακόμα έγγραφα τα οποία πρέπει να προσκομίσει η ΕΟΚ, η οποία δεν το κάνει.

Η ομοσπονδία πρέπει να ορίσει έδρα, η ΓΓΑ να εκδώσει άδεια ηλεκτρονικών συστημάτων, η οποία αφορά τα τουρνικέ και το εσωτερικό σύστημα παρακολούθησης με κάμερες, θέμα το οποίο έχει λυθεί σε προφορικό επίπεδο, αλλά η ΕΟΚ προφανώς και δεν θέλει να το δεχθεί.

Η ομοσπονδία προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την ΓΓΑ, αλλά από το όργανο της Πολιτείας είναι ξεκάθαρο οτι δεν θα υπάρξει καμία παρέμβαση. Η ΕΟΚ πρέπει να αποφασίσει επιτέλους.

Την άδεια τέλεσης αγώνα την δίνει η Περιφέρεια ή η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όχι η ΓΓΑ, όπως επίσης η ΓΓΑ δεν είναι αρμόδια για να εγγυηθεί για την μεταφορά των φιλάθλων στην Λάρισα, όπως έχει… ζητήσει η ΕΟΚ να κάνει!

Είναι προφανές ότι η ομοσπονδία κωλυσιεργεί και κοροϊδεύει τον κόσμο, διότι η διαδικασία αυτή που απαιτείται δεν της είναι πρωτόγνωρη. Εφαρμόστηκε και την περσινή χρονιά για το ΟΑΚΑ και τον τελικό του Παναθηναϊκού με τον Φάρο. Συνεπώς ή ξέχασα λόγω… άνοιας ή απλώς δεν θέλουν με τίποτα τελικό στη Λάρισα. Άκρως επικίνδυνα και τα δύο…

To Top