ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η “επιστροφή” του Άρη σε… επαγγελματική δράση 2,5 χρόνια μετά και τα πλατιά χαμόγελα του Καρυπίδη (photo)

Η μοίρα είχε κέφια σε ότι αφορά την παραγοντική παρουσία του Θοδωρή Καρυπίδη και τον Άρη… Ο λόγος; Ο Καρυπίδης σήμερα έκανε την επίσημη “πρώτη” του ως πρόεδρος της νέας ΠΑΕ Άρης. Μια πρεμιέρα σε ένα γήπεδο που γνωρίζει καλά, όπως είναι αυτό της Βέροιας! “Πρώτη” όμως και για τον Άρη αφού έδωσε έναν αγώνα επαγγελματικής διοργάνωσης 2,5 χρόνια μετά από τον τελευταίο. 

Οι κιτρινόμαυροι είχαν δώσει στις 13 Απριλίου 2014, το τελευταίο τους παιχνίδι στη Σούπερ λίγκα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης (0-0)… Η τελευταία… επαγγελματική αγωνιστική δράση.

Η συνέχεια με την απόφαση του εθελούσιου υποβιβασμού στην ερασιτεχνική Γ΄εθνική είναι γνωστή… Δυο χρόνια ο Άρης βρέθηκε στην συγκεκριμένη κατηγορία, εξασφαλίζοντας τελικά πέρσι την άνοδό του στη Φούτμπολ λιγκ.

Το ξεκίνημα της νέας ΠΑΕ, απαλλαγμένης από τα χρέη του παρελθόντος έγινε και αγωνιστικά σήμερα 25 Οκτωβρίου. Ξεκίνημα σε μια επαγγελματική διοργάνωση, βαδίζοντας με τον Καρυπίδη στο τιμόνι.

Ο τελευταίος βρέθηκε στα… παλιά λημέρια στο γήπεδο της Βέροιας. Είδε με ικανοποίηση και με πλατιά χαμόγελα την πρώτη νίκη στο κύπελλο, (ανα)γνωρίζοντας πάντως, το βαρύ φορτίο της αποστολής του, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Άρη στην κορυφή και στις μεγάλες επιτυχίες. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει…

To Top