Οι τέσσερις λόγοι που ενόχλησαν τη διοίκηση

Ενοχλημένοι από την πλευρά τους έδειχναν οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη στάση των ποδοσφαιριστών του Άρη. Η θέση τους είχε να κάνει με τέσσερα σημεία αιχμής, τα οποία εάν είχαν ληφθεί υπόψιν από τους παίκτες θα είχε αποφευχθεί η χθεσινή αποχή από τις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν στην Αλκμήνης, “η αποχή ενόχλησε για τέσσερις λόγους”:

1. Μέχρι στιγμής οι παίκτες είναι πληρωμένοι και μάλιστα μέχρι την Παρασκευή (28 Νοεμβριου) έχει δρομολογηθεί η εξόφληση και του τρέχοντος μήνα, από τη διοίκηση, δείγμα της φερεγγυότητα της.

2. Δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση από τους παίκτες προς τους διοικούντες, ότι θα προχωρούσαν σε αποχή, εάν δεν υπέγραφαν τα συμφωνητικά και ειδικά σε μια φάση όπου το θέμα είναι σε εξέλιξη.

3. Τα συμφωνητικά θα τα υπογράψουν οι παίκτες με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και όχι με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, προκειμένου να έχουν την “ασπίδα” του συλλόγου. Το γεγονός ότι προέκυψε το θέμα με τον Παναγιώτη Ζουμπουρίδη, ο οποίος δεν υπέγραψε και τα πρακτικά της εκκαθάρισης είχε επιπτώσεις και στην υπόθεση των συμφωνητικών “παγώνοντας” τις εξελίξεις.

4. Εγινε γνωστό στους παίκτες ότι υπάρχει συμφωνία με ιδιωτική εταιρία προκειμένου να είναι ασφαλισμένοι άπαντες, από τη στιγμή που ως ερασιτέχνες δεν έχουν κάποια άλλη τυπική κατοχύρωση.

To Top