ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Καετάνο στο PRESSARIS για την απόφασή της να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα», τους οπαδούς του Άρη και τα… σουβλάκια!

Η Βραζιλιάνα ακραία, Ζου Καετάνο, ήταν η πρώτη μεταγραφή που ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη και μάλιστα νωρίς-νωρίς, αφού η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έκλεισε τον Μάιο! Από τότε μέχρι σήμερα η 28χρονη αθλήτρια ανυπομονεί να ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα της ομάδας, με τον χρόνο να μετράει πλέον αντίστροφα γι΄ αυτό.

Η Καετάνο, λοιπόν, μίλησε στο PRESSARIS για τη νέα σελίδα που γύρισε στην καριέρα της, δηλώνοντας ενθουσιασμένη που θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», ενώ δεν έκρυψε και την αγάπη της για τη Θεσσαλονίκη – μόνιμη κάτοικος της οποίας δηλώνει τα τελευταία δύο χρόνια -, τον καφέ και το… σουβλάκι!

«Όταν με πήραν τηλέφωνο οι άνθρωποι του Άρη, ήμουν πολύ χαρούμενη, καθώς γνωρίζω την ιστορία που έχει αυτός ο σύλλογος! Δεν το σκέφτηκα πολύ και σχεδόν αμέσως συμφώνησα με τον Άρη. Δεν ήθελα να πάω σε άλλη ομάδα. Ο Άρης με κάλυπτε απόλυτα!», δήλωσε για την απόφασή της να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Επίσης, ερωτηθείσα για το τι γνωρίζει σχετικά με τη νέα της ομάδα, είχε να πει: «Ο Άρης είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία στην Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα γενικότερα. Θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου και για τους οπαδούς της!». Σε ερώτηση για το ποιοι είναι οι προσωπικοί της στόχοι με τη νέα της ομάδα τόνισε: «Ο προσωπικός μου στόχος είναι 100% να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και το 200% στα παιχνίδια. Θέλω να κερδίζω κάθε ματς! Ξέρω ότι ο Άρης φέτος θα είναι μία καινούρια ομάδα, αλλά είμαι σίγουρη ότι μπορώ να την βοηθήσω».

Η Καετάνο ζει την τελευταία διετία στην Θεσσαλονίκη και δείχνει ν΄ απολαμβάνει την παραμονή της στην όμορφη πόλη του Βορρά. «Αγαπώ πολύ την Θεσσαλονίκη. Όσο ζούσα εδώ γνώρισα και τον σύζυγό μου και τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο αυτήν την πόλη», τόνισε σχετικά με τα πράγματα που την συναρπάζουν στην Ελλάδα και δη στη συμπρωτεύουσα, για να προσθέσει: «Επίσης, αγαπώ πολύ τον καφέ στην Ελλάδα.οι άνθρωποι εδώ μπορούν να κάθονται 1-2 ώρες, πίνοντας καφέ και συνομιλώντας! Στην βραζιλία δεν γίνεται αυτό! Φυσικά, δεν θα μπορούσα να ξεχάσω και τα σουβλάκια, τα οποία λατρεύω!».

Τέλος, η Βραζιλιάνα ακραία του Άρη δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας: «Ξέρω ότι οι φίλαθλοι του Άρη είναι οι καλύτεροι! Έχουν πάθος για την ομάδα τους! Θέλω να καλέσω τους φίλους του Άρη να έρθουν στο γήπεδο και να μας εμψυχώσουν. Αυτοί είναι που κάνουν την διαφορά σ΄ ένα παιχνίδι!».

To Top