ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Νίκο Κουκουλιά

Ήταν γνωστό εδώ και λίγο καιρό ότι ο Νίκος Κουκουλιάς θα είναι ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ του Άρη, πριν από λίγη ώρα η ΚΑΕ επισημοποίησε την συνεργασία της με τον ορθοπεδικό χειρούργο που έχει διατελέσει χρόνια στο ιατρικό τιμ της Εθνικής ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Κ.Α.Ε. Άρης ανακοινώνει την ανάληψη της διεύθυνσης του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας από τον Ορθοπεδικό Χειρουργό κ. Νικόλαο Ε. Κουκουλιά.

O κ.Κουκουλιάς ειδικεύθηκε και μετεκπαιδεύτηκε σε διεθνώς αναγνωρισμένα κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού στην αρθροσκοπική χειρουργική, στην τραυματολογία και στην αντιμετώπιση χόνδρινων βλαβών και είναι διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ.

Εργάστηκε για τέσσερα χρόνια ως Επιμελητής στο τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του ΓΝΘ «Άγιος Παύλος» αντιμετωπίζοντας εκατοντάδες περιπτώσεις αθλητικών τραυματισμών, καταγμάτων και οστεοαρθρίτιδας. Λόγω της εξειδίκευσης και εμπειρίας του είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε δεκάδες συνέδρια καθώς και εκπαιδευτής Ελλήνων και ξένων συναδέλφων σε χειρουργικές τεχνικές του αντικειμένου του. Η επιστημονική του επάρκεια και εμπειρία επιβεβαιώνεται από το γεγονός της διεθνούς αναγνώρισης από την ESSKA (Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αθλητικών Κακώσεων, Χειρουργικής Γόνατος και Αρθροσκοπικής Χειρουργικής). Από το 2006 έως το 2013 διετέλεσε υπεύθυνος ιατρός της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών”.

To Top