Η ΚΑΕ επισημοποίησε την… δικαίωσή της από το ΑΣΕΑΔ!

Η ΚΑΕ Άρης και επισήμως ενημέρωσε για τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ και την δικαίωσή της για την διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την ένσταση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. κατά της απόφασης των διαιτητών του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για οριστική διακοπή της αναμέτρησης. Επίσης, μείωσε την ποινή των 3 αγώνων κεκλεισμένων των θυρών σε 2, κάτι που σημαίνει ότι η αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, στο «Nick Galis Hall», θα γίνει παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών:

«Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 95/28-11-2014 απόφαση του, δέχεται εν μέρει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003». Μεταρρυθμίζει την υπ’ αρ. 50/24-10-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Μειώνει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) των δύο (2) αγωνιστικών, που επιβλήθηκε στην προσφεύγουσα ως άνω Κ.Α.Ε. κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 24 α του οικείου Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού, για το παράπτωμα της πρόκλησης επεισοδίων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία δεν προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, σε μια (1) αγωνιστική. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα.

Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 96/28-11-2014 απόφαση του, δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003». Ακυρώνει την υπ’ αρ. 51/29-10-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. του ΕΣΑΚΕ. Δικάζει επί της από 18-10-2014 ενστάσεως  της προσφεύγουσας. Δέχεται αυτήν. Ακυρώνει την απόφαση των διαιτητών να προβούν στην οριστική διακοπή του αγώνα καλαθοσφαίρισης του πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας Ανδρών που διεξήχθη στις 18-10-2014, στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρον, μεταξύ της ομάδας της ως άνω ΚΑΕ και αυτής της «ΚΑΕ ΠΑΟΚ». Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα».

To Top