Η ΚΑΕ συγκεντρώνει υλικό για την υπερασπιστική της γραμμή

Η ΚΑΕ Άρης συγκεντρώνει υλικό προκειμένου να αποδείξει πόσο άδικη ήταν η απόφαση του κ. Αναστόπουλου να διακόψει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Όλα τα στοιχεία που θα βρεθούν στη διάθεση των ανθρώπων της ομάδας θα χρησιμοποιηθούν για την υπερασπιστική της γραμμή. 

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Η ΚΑΕ Άρης θα καταθέσει αύριο Δευτέρα (20/10) το παράβολο που απαιτείται για την ένσταση που κατέθεσε αναφορικά με το πρόωρο και άδοξο τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα περιμένει την κλήση του Αθλητικού Δικαστή για τη συζήτηση της υπόθεσης. Εκεί πέφτει το βάρος της ομάδας και η διοίκηση της ΚΑΕ συγκεντρώνει υλικό και στοιχεία για την 100% λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Αναστόπουλου να διακόψει την αναμέτρηση, αλλά και να κλείσει το φύλλο αγώνα ενώ είχε εκκενωθεί το γήπεδο. Το υλικό θα χρησιμοποιηθεί για την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας στην εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Δεν πρόκειται για ένα σφύριγμα που μπορεί να κρίνει μία νίκη ή μία ήττα, αλλά για μία απόφαση που κρίνει μία ολόκληρη σεζόν για μία ομάδα η οποία βρίσκεται στο στάδιο της οικονομικής εξυγίανσης και με τη χθεσινή, λανθασμένη απόφαση, βλέπει αυτήν την προσπάθεια να δυναμιτίζεται”.

To Top