Η κορύφωση του δράματος! Δυο διοικήσεις, αλλά… ακέφαλος ο Άρης!

Κρανίου τόπος. Γολγοθάς, προδοσία, σταύρωση. Λέξεις και έννοιες που «βαδίζουν» με τη Μεγάλη Εβδομάδα και την κορύφωση του Θείου δράματος που βιώνει ο ελληνισμός και η Ορθοδοξία… Λέξεις και έννοιες που πόσο γλαφυρά περιγράφουν την κατάσταση, την οποία ζει ο Άρης τις τελευταίες βδομάδες, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων και την επικύρωση του τρίτου υποβιβασμού του!

Ο Άρης έχοντας κλείσει έναν αιώνα ζωής, βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της ιστορίας του, στην πιο τραγική κατάσταση της μακρόχρονης πορείας του στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα. Διοικητικά οι «κιτρινόμαυροι» έχουν… δυο διοικήσεις, αλλά παραμένουν ακέφαλοι!

Η διοίκηση Σκόρδα συνεχίζει τον δικαστικό αγώνα για να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και ενώ στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου του Άρη dεν έχει λαϊκό έρεισμα, είναι φανερό ότι δεν μπορεί να συσπειρώσει.

Από την άλλη η διοίκηση Στεφανίδη, κουβαλάει στις πλάτες της… τρεις μεγάλες αποτυχίες της Κοινωνίας Μελών:

1. Το ναυάγιο της ΠΑΕ σε αγωνιστικό-διοικητικό επίπεδο με τις διοικήσεις Ηλιάδη-Σκόρδα.

2. Το γεγονός ότι ως «μεγαλομέτοχος» δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε πολλά επίπεδα, φυσικά και στο οικονομικό…

3. Δεν είχε την ικανότητα να δρομολογήσει την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ, βάσει καταστατικών διαδικασιών, χάνοντας σημαντικά δικαστήρια. Από τον περασμένο Φεβρουάριο, επί δυο μήνες δεν μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση στην ΠΑΕ, κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο σε καταστατικό επίπεδο και χωρίς επί της ουσίας να παρουσιάσει μια αξιόπιστη λύση!

Στην τελευταία πρόταση είναι και η ουσία του δράματος που βιώνει ο Άρης, τη στιγμή που εμφανίζεται και πάλι η ανάγκη της γενικής συνέλευσης. Εφόσον και όταν αποφασιστεί η νέα γενική συνέλευση, οφείλουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να παρουσιάσουν: ρεαλιστικό σχέδιο που να δίνει λύσεις και να περιγράφει ένα οικονομικό πλαίσιο βιωσιμότητας. Το έχουμε επισημάνει, είναι ξεκάθαρο, γιατί για μια ακόμη φορά, συνέλευση χωρίς πρόταση δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Την ίδια τώρα το κρυφτούλι των (όποιων πρόθυμων) παραγόντων πρέπει να σταματήσει. Τονίζεται με πολλές δηλώσεις και διαρροές από κάθε πλευρά, ότι γίνονται επαφές και συζητήσεις, υπάρχουν καλές προθέσεις, αλλά μέχρι στιγμής τα όποια «χαρτιά» (που πρέπει να ζυγίζουν χιλιάδες ευρώ) παραμένουν «κλειστά»!

Κι όσο δεν εμφανίζονται, η «Ανάσταση» του Άρη θα αργήσει πολύ!

 

 

 

To Top