Η λύση Λιόλιου, η μοναδική εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας

Πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας αντιμετωπίζει με το… καλημέρα της προετοιμασίας ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς που ενημερώθηκε από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή ότι ο Σαμαράς υπέστη μία κάκωση στους προσαγωγούς και μέχρι την Πέμπτη θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Σε συνδυασμό και με την απουσία του τραυματία Φερνάντες γίνεται αντιληπτό ότι εφόσον την Πέμπτη, όταν και θα γίνει επανεξέταση της κατάστασης του κριθεί ότι ο Σαμαράς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή -περίπτωση που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες- τότε ο Άρης θα παρουσιαστεί με δίδυμο ανάγκης.

Γκόλιας και Λιόλιος είναι οι μοναδικές επιλογές που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ο Μαυροβούνιος τεχνικός. Δίδυμο που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο στη Δράμα, μετά την αναγκαστική αλλαγή του Σαμαρά στην ανάπαυλα και η αλήθεια είναι ότι δέχτηκε μεγάλη πίεση από τους αντίπαλους επιθετικούς και είχε αρκετά προβλήματα, ιδίως στα τελευταία λεπτά.

Ο Λιόλιος θα αντικαταστήσει τον Σαμαρά στις προπονήσεις της ομάδας μέχρι να γίνει επανεξέταση της κατάστασης του και εφόσον ο έμπειρος αμυντικός φωνάξει παρών, τότε θα παραμείνει στη φυσική του θέση αυτή του αριστερού μπακ.

To Top