Η… μπίλια έκατσε σε Σανιά και Λιόλιο

Η τελευταία χθεσινή προπόνηση της προετοιμασίας του Άρη για το σημερινό παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου, ήταν κι αυτή που έκρινε τελικά τις δύο “ανοιχτές” θέσεις της “κιτρινόμαυρης” ενδεκάδας.

Στο δίλημμα Σανιά ή Φερνάντες για τον παρτενέρ του Καλογέρη στα χαφ η… μπίλια έκαστε στον Σενεγαλέζο μέσο, ο οποίος -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα διατηρήσει την θέση του στην αρχική ενδεκάδα παρά τις χαμηλές του πτήσεις και το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες με αυτές.

Όσον αφορά την έτερη θέση, αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα, φαίνεται πως ο Λιόλιος ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην ενδεκάδα μετά από απουσία από αυτή τριών αγώνων. Οι ενοχλήσεις που ένιωσε την Παρασκευή στον προσαγωγό ο Λιόνης, ήταν αρκετές για να τον προφυλάξει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και να επιλέξει τελικά τον μέχρι πρότινος βασικό του αριστερό μπακ.

Τα πρόσωπα στις υπόλοιπες θέσεις παραμένουν ίδια με τον Φυσέκη κάτω από τα δοκάρια και τους Σαμαρά, Γκόλια και Γεωργιάδη στην άμυνα. Δίπλα στον Σανιά στα χαφ ο Καλογέρης, ενώ στην επίθεση στις πτέτυγες θα αγωνιστούν οι Ν΄Λουντούλου (δεξιά), Σουνάς (αριστερά) και Καπνίδης-Πόι στην κορυφή.

To Top