Η νέα φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (photos)

Χωρίς μεγάλες αλλαγές και με νέο χορηγό πλέον στο μπροστινό μέρος θα είναι η φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν.

Διέρρευσε η εμφάνιση που θα φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προσεχή σεζόν. Η φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» θα είναι ελάχιστα διαφοροποιημένη σε σχέση με την τωρινή και φυσικά θα είναι στο βασικό χρώμα του συλλόγου.

Εξάλλου δεν λείπουν ούτε οι κλασικές λευκές λεπτομέρειες, ενώ η σημαντικότερη διαφοροποίηση είναι στον χορηγό, αφού στο μπροστινό μέρος θα διαφημίζεται πλέον άλλη εταιρεία.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν:

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η νέα φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (photo)

Στα αποκαλυπτήρια της εντός έδρας φανέλας της για τη νέα σεζόν προχώρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτή θα είναι η εντός έδρας εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της νέας σεζόν σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν και επίσημα τη συνεργασία τους με την «Adidas», με ένα «deal» δεκαετίας που φτάνει το αστρονομικό ποσό των 750 εκ. λιρών, αποκαλύπτοντας τη φανέλα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές τους στα παιχνίδια της ομάδας στο «Ολντ Τράφορντ».

Το κόκκινο δεν θα μπορούσε να μην κυριαρχήσει στη νέα εμφάνιση, σε διαφορετικό τόνο ωστόσο, από αυτόν που είχε μέχρι πρότινος η «Nike», η οποία μετά από 13 χρόνια συνεργασίας, αποτελεί παρελθόν.

Ο γιακάς έχει το σχήμα «σταγόνας», χρώματος λευκού, ενώ οι χαρακτηριστικές τρεις γραμμές της «Adidas» επιστρέφουν στα ρούχα της Γιουνάιτεντ μετά το 1992.

πηγή: england365.gr

To Top