Η νίκη επί της Ελευσίνας με αριθμούς

Οι παλιότεροι φίλοι του Αρη θυμούνται τις εποχές που ο Στόγιαν Βράνκοβιτς έκοβε με άνεση ακόμη και διψήφιο αριθμό αντίπαλων σουτ. Για τα δεδομένα όμως του σύγχρονου μπάσκετ, η επίδοση των έξι κοψιμάτων του Ντρου Νέιμικ είναι ξεχωριστή.

Ο Αμερικανός ισοφάρισε το σχετικό ρεκόρ της φετινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ αφού τόσα είχε ο Σμιθ στο παιχνίδι του Κολοσσού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

* Ισως το καλύτερο παιχνίδι του φέτος έκανε ο Βασίλης Σίμτσακ που βελτίωσε τις καλύτερες επιδόσεις του στα ριμπάουντ (μάζεψε επτά ενώ είχε από τέσσερα στα παιχνίδια με Πανελευσινιακό και Κολοσσό H Hotels) και στις ασίστ (είχε τέσσερις που αποτελούν και ρεκόρ καριέρας). Ο έμπειρος φόργουορντ-σέντερ μάλιστα έφτασε σήμερα τους 800 πόντους καριέρας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και τις 100 εύστοχες βολές (έχει 100/221).

* Σε ομαδικό επίπεδο ο Αρης είχε και πάλι εντυπωσιακό ποσοστό στα δίποντα (25/36 και 69,4%). Ηταν ελαφρώς χειρότερο από το ρεκόρ της σεζόν που δημιούργησε την περασμένη Δευτέρα ο Ολυμπιακός στην Ελευσίνα (28/39 και 71,79%) αλλά και από το δικό του (25/35 στο ματς με τα Τρίκαλα BC Aries).

* Τα οχτώ κοψίματα εξάλλου είναι η καλύτερη εντός έδρας επίδοση των «κίτρινων» (είχαν επτά στο ματς με το Ρέθυμνο Aegean) αλλά κορυφαία παραμένει εκείνη των εννιά στο εκτός έδρας ματς με τον Κόροιβο).

* Πάντως ο Αρης σήμερα ισοφάρισε τη χειρότερη εντός έδρας επίδοση του με τα 16 λάθη (όσα είχε στο ματς με την ΑΕΝΚ Δημούλας) και σημείωσε τη χειρότερη επίδοση του στις βολές ως γηπεδούχος (14/24 και 58,3% ενώ είχε 9/14 και 64,2% με τον Απόλλωνα Carna).

πηγή: esake.gr

To Top