ΜΠΑΣΚΕΤ

Η οφειλή ξεχρεώθηκε, ώρα για… χτίσιμο

Στον Άρη όφειλε. Η οφειλή σβήστηκε. Πλέον ο Άρης οφείλει να του προσφέρει ένα υγιές περιβάλλον για να εργαστεί και ο ίδιος οφείλει να κάνει αυτό που έχει στο μυαλό του όσο καλύτερα μπορεί. Αυτά για το νέο ξεκίνημα του Βαγγέλη Αγγέλου τους κίτρινους.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Τουλάχιστον δύο φορές από τότε που επέστρεψε και ανέλαβε τον Άρη, ο Βαγγέλης Αγγέλου δημόσια παραδέχθηκε πως οφείλει στους κίτρινους, ανατρέχοντας στον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την ομάδα στην προηγούμενη θητεία του.

Δεν ήταν και ό,τι πιο κομψό έχει συμβεί, όταν αποχώρησε για να πάει στην Εφές και ο υπογράφων είχε ασκήσει κριτική για τον τρόπο καταρχήν και την απόφαση κατά δεύτερον.

Επιστρέφοντας στον Άρη πριν από τρεις μήνες, ο ίδιος ένιωθε ότι οφείλει στην ομάδα και τους ανθρώπους που τον πίστεψαν τότε.

Το να αναλάβει (χωρίς συμβόλαιο…) τον Άρη που πάλευε για την παραμονή χωρίς δυνατότητα αλλαγών στο ρόστερ, με μια στραπατσαρισμένη ομάδα αγωνιστικά και ψυχολογικά ήταν κάτι απίστευτα σημαντικό για τους κίτρινους εκείνη τη στιγμή και η ευκαιρία για τον ίδιο να… ξεχρεώσει.

Η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία είναι μια συνέχεια αυτής της σκέψης, ίσως εν μέρει διαφοροποιημένης, διότι ο Αγγέλου θέλει να κάνει στον Άρη ό,τι άφησε στη μέση κατά την προηγούμενη θητεία του. Να χτίσει.

Τα εφόδια και πάλι δεν είναι πολλά. Είναι δεδομένο ότι ο Άρης μπαίνει σε εποχή… μνημονίου, διαφορετικά θα χρεωκοπήσει. Ο Αγγέλου γνωρίζει πολύ καλά πως θα έχει τα… απολύτως απαραίτητα, αλλά οφείλει (και το θέλει) και στον εαυτό του και στον Άρη να κάνει αυτή τη προσπάθεια.

Αυτό που απομένει είναι η διοίκηση Γουλιέλμου να του προσφέρει με σωστό τρόπο αυτά τα όχι πολλά εφόδια, δημιουργώντας ένα κλίμα οικογένειας, αλλά και σωστής λειτουργίας της ΚΑΕ, όπως συνέβη το τελευταίο δίμηνο της μαρτυρικής σεζόν που ολοκληρώθηκε.

To Top