Η Ούνιξ του Πρίφτη έκανε περίπατο το ντέρμπι με Λοκομοτίβ

Η εντυπωσιακή Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη μετέτρεψε σε… πάρτι το ντέρμπι με την Λοκομοτίβ Κουμπάν (93-65) και παρέμεινε στην κορυφή της VTB League.

Εξακολουθεί να προελαύνει στην VTB η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, αφού τα έβγαλε πέρα και στη δυνατή μάχη με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Οι γηπεδούχοι απέκτησαν διψήφια διαφορά από το πρώτο μέρος (48-36) και δεν είχαν πρόβλημα να την διευρύνουν για το επιβλητικό τελικό 93-65.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Τζαμάρ Σμιθ με 25 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Τρεντ Λόκετ μέτρησε 20 πόντους, 3 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ. Από πλευράς της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς, ο Μάρντι Κόλινς το πάλεψε έχοντας 17 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Ούνικς παρέμεινε στην κορυφή της VTB με ρεκόρ 14-1, ενώ το ρεκόρ της «Λόκο» υποχώρησε στο 12-4. Για τις δύο ομάδες, ακολουθούν αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Eurocup με την ομάδα του Καζάν να αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου και την ομάδα του Κράσνονταρ να τίθεται αντιμέτωπη με την Γκραν Κανάρια.

To Top