ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το δαχτυλίδι του “θεού” στο “δαχτυλίδι της φωτιάς”! ΠΑΕ καλεί Γκάλη στο καυτό λάτιν πάρτι!

Εμβληματική η παρουσία του Νίκου Γκάλη. Δεν χρειάζεται περισσότερος σχολιασμός η ανάλυση. Η ΠΑΕ Άρης και οι άνθρωποι της προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να έχουν στο πλευρό τους στη μεγάλη γιορτή με την Μπόκα Τζούνιορς στις 27 Σεπτεμβρίου και τον θρύλο του συλλόγου!

Το κάλεσμα δεδομένο για να δώσει το παρών στο “καυτό” λάτιν πάρτι με την θρυλική Μπόκα. Η σημασία του επίσης ευνόητη… 

Η προσπάθεια αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη, την έχει αναλάβει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Καρυπίδης και αν μη τι άλλο, θα αποτελέσει έναν ακόμα σημαντικό λόγο για να βρεθεί ο κάθε Αρειανός στο γήπεδο, προκειμένου να αποθεώσει τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, που πριν από λίγες μέρες βίωσε την ύψιστη διάκριση για κάθε μπασκετμπολίστα, την είσοδό του στο Hall Of Fame!

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Αρκεί να πειστεί ο Γκάλης και κυρίως να ακούσει την φωνή του κόσμου του Άρη, να αφουγκραστεί την φλόγα του και να βάλει στην άκρη “γνώμες” κι “απόψεις” που είναι θεωρητικά για το “καλό” του. Από μια τέτοια βραδιά άλλωστε, δεν πρέπει να λείψει κανείς. Πόσο μάλλον, ο εμβληματικός ηγέτης του συλλόγου Νίκος Γκάλης.

Και τι το καλύτερο: ο Γκάλης με το δαχτυλίδι από το Hall of Fame να απολαμβάνει ζωντανά το “δαχτυλίδι της φωτιάς” στο Κλεάνθης Βικελίδης!

 

To Top