ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η πρώτη συνέντευξη του Μακ Νιλ: “Στηρίξτε μας και δεν θα χάσετε!”

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Άρη έδωσε ο Τζερέλ Μακ Νιλ διακόπτοντας για ολιγοήμερες διακοπές του στην Κεντρική Αμερική. Ο νέος ξένος παίκτης του Άρη γνώριζε και έμαθε ήδη αρκετά για τον Άρη και ξεκαθάρισε στους φιλάθλους που καλά θα κάνουν να στηρίξουν την ομάδα γιατί δεν θα… χάσουν!

Η συνέντευξη του Μακ Νιλ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

Ο Jerel McNeal είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη και έχει σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Δημήτρη Πρίφτη για την ερχόμενη σεζόν. Ο Αμερικανός γκαρντ, στην πρώτη συνέντευξή του ως παίκτης του Αυτοκράτορα, στο arisbc.gr, τονίζει την ανυπομονησία του για τη χρονιά που έρχεται, εκφράζει τη χαρά του για την έλευσή του στον Άρη και στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Δεν έχω παίξει ποτέ στην Ελλάδα, όμως γνωρίζω ότι ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση, πολλούς και ενθουσιώδεις φιλάθλους. Ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσω τους κόουτς και τους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσουμε τη δουλειά», λέει.

– Τι πληροφορίες συγκέντρωσες για τον Άρη;

«Ήξερα τον Άρη ως ομάδα, γιατί έχει πολύ μεγάλη παράδοση στην Ευρώπη. Σίγουρα είναι μία από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες, με πολύ καλή πορεία πέρυσι και πολύ κόσμο. Έχω δει βίντεο με τους φιλάθλους του Άρη και ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους. Έψαξα διάφορα πράγματα στο διαδίκτυο για την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος».

– Τι να περιμένει ο κόσμος από τον Jerel McNeal;

«Έναν ολ – αράουντ γκαρντ που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο. Μπορώ να σκοράρω, να πασάρω, να παίξω άμυνα. Είμαι πολύ παθιασμένος παίκτης και πιστεύω αυτό θα αρέσει στον κόσμο του Άρη, γιατί έχει κι ο ίδιος μεγάλο πάθος για την ομάδα. Παίζω με συναίσθημα και είμαι παίκτης – νικητής, που τα δίνει όλα για να κερδίσει η ομάδα».

– Τι σου ζήτησε ο κόουτς Πρίφτης;

«Θέλει να είμαι από τους ηγέτες στην ομάδα. Δεν περιμένει από μένα μόνο σκοράρισμα, αλλά να βοηθάω σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, ακόμα και στην οργάνωση, ώστε να δίνω ρυθμό στους συμπαίκτες μου. Μου είπε να κάνω το παιχνίδι μου και να βγάλω στο παρκέ τις ικανότητές μου. Η πίστη που μου έδειξε σίγουρα με ικανοποίησε και ήταν ένας από τους λόγους που αποδέχτηκα την πρόταση του Άρη».

– Η επιστροφή του Άρη στην Ευρώπη έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου;

«Σίγουρα. Θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχω σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα για μία καλή πορεία στο Eurocup. Είναι πολύ καλό που ο Άρης θα παίξει και εκτός Ελλάδας».

– Τι να περιμένει ο κόσμος από τον Άρη φέτος;

«Μία ομάδα που θα παλεύει για τη νίκη σε κάθε ματς, θα είναι ανταγωνιστική και θα προσφέρει καλό θέαμα στον κόσμο. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε. Περισσότερα θα μπορέσουμε να πούμε όταν συγκεντρωθούμε όλοι μαζί».

– Ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο;

«Χαίρομαι που οι φίλαθλοι υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τη συμφωνία μου με τον Άρη και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Θέλω να τους ζητήσω να είναι δίπλα μας και δε θα χάσουν. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιήσει η ομάδα μία πολύ καλή πορεία».

To Top