Η “πρώτη” του Χατζηιωάννου στο πλευρό του Άρη

Η σημερινή νομική εκπροσώπηση του Ερασιτέχνη στα δικαστήρια ήταν κάτι περισσότερο από δυνατή, καθώς πέρα από τους Γρόλλιο και Χατζηιωάννου που εκπροσωπούσαν τον ΑΣ και την ΚΜΑ, οι παρεμβάσεις των Σιμόπουλου, Μαργαρίτη και Οικονόμου ήταν σημαντικές.

Έντονη και καθοριστική ήταν η παρουσία του νομικού, Βαγγέλη Χατζηιωάννου που για πρώτη φορά στάθηκε στο πλευρό του Άρη, εκπροσωπώντας τον σε δικαστική διαμάχη.

Ο Χατζηιωάννου υπήρξε κατά το παρελθόν αντίδικος του Άρη σε δύο υποθέσεις. Η μία ήταν για την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 44, όταν και εκπροσωπούσε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν να παίρνουν οφειλές από τον Άρη και η δεύτερη στην περίπτωση του Χαβιέ Κάμπορα, της οποίας λύση έδωσε τελικά το CAS αθωώνοντας τον Άρη.

Με την εμπειρία του από το αθλητικό δίκαιο ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου υπερασπίστηκε την άποψη του ενώπιον του δικαστηρίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Κ. Πρόεδρε, ασχολούμαι περισσότερο από 18 χρόνια με το αθλητικό δίκαιο και με γνώμονα την εμπειρία μου η διοίκηση Σκόρδα δεν έχει ελπίδες. Θέλετε μια εταιρία να “καθαρίσει” οριστικά ή να συνεχίσει να είναι ζημιογόνα για το ελληνικό κράτος; Γιατί ζημιογόνα θα είναι αυτή του κ. Σκόρδα”.

To Top