ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η σημασία των τελευταίων προπονήσεων πριν τον αγωνιστικό “Γολγοθά”

Υπό διαφορετικές συνθήκες η σημερινή μέρα θα ήταν ημέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του Άρη, όμως πλέον η ομάδα έχει μπει στην τελική της ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της σε τρία μέτωπα.

Από την Τετάρτη με τον προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ ξεκινάει ένας γολγοθάς αγώνων για τον Άρη, 22 ή 23 (αν κερδίσει την ΑΕΚ) παιχνιδιών σε 74 ημέρες. Είναι ένα διάστημα στο οποίο αυτό που θα συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό είναι οι προπονήσεις. Με παιχνίδι ανά τρεις ημέρες και ενδιάμεσα ταξίδια είναι πολύ δύσκολο μέσα σε αυτές τις 74 ημέρες, έως τα τέλη Δεκεμβρίου, η ομάδα να κάνει κανονική προπόνηση.

Επομένως, όλο αυτό το διάστημα (κυρίως μετά το Nick Galis Cup μέχρι και τη Τρίτη) θεωρείται, και όχι άδικα, ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Δημήτρη Πρίφτη, προκειμένου να βάλει τις τελευταίες πινελιές στην ομάδα του. Βέβαια, στις τελευταίες προπονήσεις είναι λογικό το βάρος να πέφτει και στην ανάλυση του πρώτου αντιπάλου που είναι η ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση κάθε προπόνηση, κάθε λεπτό των τελευταίων προπονήσεων τη συγκεκριμένη περίοδο παίζει σπουδαίο ρόλο στις αγωνιστικές αρχές του φετινού Άρη.

To Top