Η θέση του Πρίφτη στο PRESSARIS για το σημερινό παιχνίδι: “Υπάρχει ένας ιδιαίτερος τρόπος που παίζεις αυτούς τους αντιπάλους…”

Λίγες μέρες πριν ο Δημήτρης Πρίφτης ανέλυσε την πορεία του Άρη, τις σκέψεις του για την ομάδα, για το παρόν και το μέλλον σε μια μεγάλη συνέντευξη στο PRESSARIS, χωρισμένη σε δύο μέρη. Είχε ερωτηθεί και για τον σημερινό αγώνα και έχει ενδιαφέρον η απάντησή του.

Το απόσπασμα από το α’ μέρος της συνέντευξης του τεχνικού του Άρη στο PRESSARIS σε σχέση με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

Για τον Παναθηναϊκό πάντως το ξέρετε το μυστικό, τον έχετε κερδίσει και με την Καβάλα και με τον Ίκαρο. Μάλιστα ήταν καλύτερες εκείνες οι ομάδες του Παναθηναϊκού…

Στο κομμάτι αυτό όταν παίζεις με έναν ισχυρό αντίπαλο, εξαρτάται περισσότερο από τον ισχυρό, τι χώρο θα σου αφήσει για να διεκδικήσεις ότι μπορέσεις. Πιστεύω ότι ήταν πιο πολύ θέμα Παναθηναϊκού και τύχης, γιατί το να βρεις τον Παναθηναϊκό σε κακή βραδιά είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια.

Και είναι λογικό επίσης ότι με άλλο βαθμό συγκέντρωσης θα παίξει ο Παναθηναϊκός μέσα στο Παλέ με τον Άρη σε σχέση με αυτόν που είχε σε ομάδες όπως η Καβάλα ή ο Ίκαρος…

Εκατό τοις εκατό! Αλλιώς αντιμετωπίζει τον Άρη και αλλιώς την Καβάλα ή τον Ίκαρο… Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό, αλλά υπάρχει ένας ιδιαίτερος τρόπος που παίζεις αυτούς τους αντιπάλους και ένα ιδιαίτερο ψυχολογικό και πνευματικό υπόβαθρο, χωρίς άγχος και ιδιαίτερη πίεση, να πιάσεις πιο υψηλά στάνταρ απόδοσης, ίσως καλύτερο μακρινό σουτ και να βρεις τον αντίπαλο στη βραδιά που είπαμε πριν. Πάντως τα δύο ματς που αναφέρατε ήταν κυρίως θέμα τύχης.

To Top