ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η υπόθεση Μποχωρίδη είναι “καθρέφτης” για τον Καββαδά

Δεν θα μπορούσε να μιλήσει διαφορετικά για την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά ο εκπρόσωπός του, Νίκος Λώτσος, σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο επιστροφής του Έλληνα σέντερ στον Άρη.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Τα λόγια που χρησιμοποίησε για την υπόθεση Μποχωρίδη είναι αυτά που θα πρέπει να αποτελέσουν “οδηγό” για τον Άρη, αν θέλει να επανεντάξει τον Καββαδά στο ρόστερ του.

Ο Λώτσος είπε στο Yellow Radio “εκείνο πάντως που τιμάει τον κ. Γουλιέλμο είναι ότι δεσμεύτηκε για το παλιό χρέος και την συμφωνία του συμβιβασμού χωρίς να βάλει στο τραπέζι το νέο συμβόλαιο και την νέα συμφωνία. Είναι αρχή μου ότι εάν έβαζε προϋπόθεση για τον διακανονισμό μια νέα συμφωνία, τότε θα έληγε εκεί η συζήτηση και θα αποχωρούσαμε. Ακόμη κι αν χάναμε λεφτά, γιατί δεν θα ήταν ηθικό. Τη στάση αυτή του κ. Γουλιέλμου την εκτιμούμε”.

Αυτό θα πρέπει να συμβεί και με τον Καββαδά. Οι δύο πλευρές πρέπει πρώτα να βάλουν σε μια σειρά την οφειλή από τη σεζόν 2016-17, να συμφωνήσουν στον διακανονισμό αποπληρωμής και από εκεί και πέρα να κοιτάξουν αν μπορούν να συνεργαστούν.

Το ότι ο Άρης έχει ελπίδες για τον παίκτη είναι κάτι που μπορεί να “ανιχνεύσει” κανείς σε ότι είπε ο Λώτσος για τον Μποχωρίδη. Αν και εφόσον τηρηθεί η διαδικασία για την διευθέτηση της οφειλής και ο παίκτης είναι ελεύθερος και ο Άρης δεν έχει βρει σέντερ, σαφώς και θα μπορεί να υπάρξει επαφή, γιατί ούτως ή άλλως προπονητικά και αγωνιστικά υπάρχει εκτίμηση στην παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου.

Δύσκολη περίπτωση ήταν εξαρχής ο Καββαδάς και η επιστροφή του, δεν έγινε χθες με τις δηλώσεις του Λώτσου. Όπως επίσης είναι δεδομένο ότι αναγνωρίζεται από την πλευρά του παίκτη ότι ο Άρης προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον για να αναδειχθεί ο Καββαδάς, έχοντας ρόλο βασικού σε μια ομάδα με συμμετοχή στην Ευρώπη και με υψηλούς στόχους, έστω κι αν έχει οικονομική στενότητα.

Εν κατακλείδι, αν και εφόσον Άρης και Καββαδάς βρουν τη “χρυσή τομή” στην επιδικασθείσα από τη FIBA οφειλή, τότε – και μόνο τότε – υπάρχουν πιθανότητες επαναπροσέγγισης για την επιστροφή του στο Παλέ.

To Top