ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ώρα της απόφασης για Μποχωρίδη και Μπελ

Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων και με τον Λευτέρη Μποχωρίδη και με τον Γκάρι Μπελ και μέσα στο επόμενο 48ωρο είναι πολύ πιθανό να προκύψουν οριστικές εξελίξεις για την παραμονή των δύο την επόμενη χρονιά.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κίτρινοι έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι πως και οι δύο περιφερειακοί θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Είναι παίκτες που ο Βαγγέλης Αγγέλου θεωρεί σημαντικούς στη νέα ομάδα που σχεδιάζει, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Ο Μποχωρίδης μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς του Άρη την επόμενη χρονιά, εφόσον αποδεχθεί την πρόταση που έχει στα χέρια του. Θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ηγετικό ρόλο, είναι παίκτης που ξέρει άριστα τι σημαίνει Άρης, έχει δουλέψει ξανά με τον Αγγέλου και ξέρει τι θα πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο.

Ο Μπελ είναι Αμερικανός που σπάνια συναντά κανείς σαν χαρακτήρα. Πέρασε πολλά πέρσι, αλλά έμεινε ως το τέλος, αγωνίστηκε τραυματίας και μπορεί οι αριθμοί του να δείχνουν ότι έκανε μια μέτρια χρονιά, ωστόσο ο Αγγέλου τον θεωρεί παίκτη που μπορεί σαφώς να παίξει πολύ καλύτερα, με πιο συγκεκριμένο και διαφορετικό ρόλο από αυτόν που (δεν) είχε πέρσι. Συν τοις άλλοις, ξέρει την ομάδα, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και είναι οικονομικά εντός των δυνατοτήτων της ΚΑΕ.

Όλα αυτά έχουν αναλυθεί στους δύο παίκτες που καλούνται να αποφασίσουν με την εκτίμηση που αποκομίζεται να αναφέρει ότι θα παραμείνουν…

To Top