ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Stoiximan στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης και Ιδρύματα με παιδιά

Στο πλαίσιο της ονομαστικής χορηγίας του 12ου Διεθνή Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, η Stoiximan υλοποιεί σειρά κοινωνικών δράσεων σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και Ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής.

Η Stoiximan,  η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης συλλέγοντας τρόφιμα και είδη καθαριότητας στο Γυάλινο Περίπτερο που βρίσκεται στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης (μπροστά από το ξενοδοχείο Makedonia Palace). Καλεί τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να συμμετέχουν στη δράση από την Πέμπτη 30 Μαρτίου έως και το Σάββατο 2 Απριλίου (10.00π.μ. – 20.00).

Παράλληλα στηρίζει τέσσερα ιδρύματα για παιδιά της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, την  ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φίλυρον, την Πρωτοβουλία για το Παιδί και το Δημοτικό Ίδρυμα Βρεφοκομείο, ο Άγιος Στυλιανός, για την κάλυψη των πάγιων αναγκών και της λειτουργίας τους. Συγκεκριμένα τα παιδιά από τα Ιδρύματα καθώς και φίλοι και υποστηρικτές τους θα συμμετέχουν στη Stoiximan Running Team ενώ η Stoiximan θα τους παρέχει οικονομική βοήθεια.

Η συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και η στήριξη των Ιδρυμάτων εντάσσεται στο διευρυμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η Stoiximan αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

To Top