ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Δεν μπορούν 6-7 άτομα να υποθηκεύσουν τον Άρη με το νέο μνημόνιο”!

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Χρήστος Ταουξίδης, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις και τις επικείμενες κρίσιμες αποφάσεις του Ερασιτέχνη επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο έπεσε στο “τραπέζι” το θέμα της υπογραφής νέου μνημονίου με την οικογένεια Καλαϊτζίδη και ενώ υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα, τόσο πρακτικά, όσο και ηθικά.

Aναλυτικά τα όσα είπε στο Yellow Radio:

Για τα δύο μνημόνια που παρουσίασε στη γ.σ. του Ερασιτέχνη: «Μας είχαν δείξει ένα υπόδειγμα μνημονίου, το οποίο θα υπογράφονταν. Μας το έδειξαν στις 18 Φεβρουαρίου και λίγες μέρες μετά την κοπή πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος, υπογράφτηκε ένα άλλο μνημόνιο. Συγκεκριμένα δεν υπήρχαν οι όροι, ότι αν η ομάδα παραμείνει στη Γ’ Εθνική και υπάρξει νέος επενδυτής, ο κ. Κάλας θα πάρει πίσω τα χρήματά του. Αυτός ο όρος γράφτηκε μετά. Επίσης θυμάμαι ότι υπήρχε ο όρος για εγγυητική ύψους 260.000 ευρώ και αλλάχθηκε Και έγινε 100.000 ευρώ. Εγώ με τον κ. Τσούλια διαφωνήσαμε και υποβάλλαμε τις παραιτήσεις μας».

Για την υπογραφή νέου μνημονίου: «Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το να πάνε έξι με εφτά άτομα να πάρουν μία απόφαση για τον Άρη δεν είναι σωστό. Δεν μπορούν να υποθηκεύσουν τον Άρη. Έχετε δει κανένα ερασιτεχνικό σωματείο να υπογράφει μνημόνια συνεργασίας; Και όταν φεύγει ο επενδυτής να ζητάει πίσω τα χρήματά του; Εγώ προσωπικά δεν το έχω δει πουθενά. Αυτό που καταλαβαίνω και υποψιάζομαι είναι ότι προσπαθεί η διοίκηση του Ερασιτέχνη Άρη να διασφαλίσει τα χρήματα που θα βάλει ο κ. Κάλας αυτήν την περίοδο, μέχρι τη στιγμή της σύστασης της νέας ΠΑΕ. Κανένας δε συζητάει για το πραγματικό πρόβλημα της ομάδας, ότι έχουμε φτάσει 4 Αυγούστου και ακόμη δε γνωρίζουμε που θα παίξουμε».

Για τη μη απόδοση οικονομικού απολογισμού της χρήσης του κ. Κάλας:«Εγώ προτείνω στον κ. Οικονόμου να κάνουμε όλοι άρση των απαλλαγών και να έρθουμε όλοι οι πρόεδροι στη γ.σ. του Ερασιτέχνη και να απολογηθούμε όλοι με τη σειρά. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα».

To Top