“Θα γίνουν όλα όπως πρέπει για το καλό του Άρη” ξεκαθαρίζει ο Ζουμπουρίδης

Το θέμα της εκκαθάρισης παραμένει ανοιχτό, παράλληλα με την αγωνιστική προσπάθεια που έχει μια και μοναδική αποστολή, την άνοδο της ομάδας.

Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Παναγιώτης Ζουμπουρίδης δεν υπέγραψε (όπως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάκης Κλεώπας) το πρακτικό της γενικής συνέλευσης των μετόχων της 3ης Νοεμβρίου, μια και δεν ήταν σίγουρος ότι θα αποφύγει τις νομικές κυρώσεις και ζήτησε να έχει όλες τις τυπικές διασφαλίσεις.

Προ των πυλών είναι μια νέα γενική συνέλευση μετόχων, και όπως τονίζει ο νομικός Θόδωρος Σιμόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει το κύριο βάρος της διαδικασίας της εκκαθάρισης: “Υπάρχουν κάποια ζητήματα τυπικού χαρακτήρα που πρέπει να ξεπεραστούν. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, απλά θα πάνε λίγο πίσω οι εξελίξεις. Αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα σε ότι αφορά την εκκαθάριση”.

Το αν θα υπογράψει ως πρόεδρος του ΑΣ Άρης, ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης σε αυτή τη νέα διαδικασία είναι ερωτηματικό. Εάν επιμείνει και δεν υπογράψει, θα αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του, “τύπου Κλεώπα”, ώστε να προχωρήσει η εκκαθάριση.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη. Επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ένα θέμα που έχει να κάνει με μια τυπική διαδικασία, ώστε να είναι θωρακισμένος ο σύλλογος. Δηλώσεις δεν ήθελε να κάνει, απλά ξεκαθάρισε ότι: “Θα γίνουν όλα όπως πρέπει για το καλό του Άρη στο θέμα της εκκαθάρισης, για να προχωρήσει ο σύλλογος”.

Όπως αφέθηκε να εννοηθεί (κάτι που υποστήριξε και σε δηλώσεις του ο Σιμόπουλος) η τυπική διαδικασία θα δρομολογηθεί μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε να ξεκινήσει η εκκαθάριση.

To Top