ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο ο Ιωσηφίδης, ευχές της ΠΑΕ για ταχεία ανάρρωση

Θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων του Άρη Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο οποίος τραυματίστηκε στο σημερινό παιχνίδι. Ευχές της ΠΑΕ για ταχεία ανάρρωση.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: “Τρεις ακόμη βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η πρωτοπόρος ομάδα U 19 του ΑΡΗ. Η δεύτερη τη τάξει ομάδα μας, στο εξ αναβολής παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης, κέρδισε με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα των Τρικάλων, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Football League (2ος όμιλος) της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Τα γκολ πέτυχαν οι Μπουλγκουρίδης (67’) και Καρβούνης (88’).

Η σημερινή αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας U 19 του ΑΡΗ, Αλέξανδρου Ιωσηφίδη, ο οποίος στο 13ο λεπτό του αγώνα σε μια διεκδίκηση της μπάλας συγκρούστηκε στον αέρα με αντίπαλο και γύρισε η γλώσσα του.

Με την άμεση επέμβαση του γιατρού της ομάδας μας, Βαγγέλη Πανταζή, ο νεαρός ποδοσφαιριστής επανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, που υπέστη εγκεφαλική κάκωση-διάσειση, θα παραμείνει σήμερα το βράδυ στο νοσοκομείο για παρακολούθηση (ήδη υποβάλλεται σε μια σειρά εξετάσεων) και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο.

Ευχές της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται στο νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας U 19 ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ παράλληλα ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ για την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο”.

To Top