“Θα στηρίξουμε την επιλογή του Άρη, μακάρι να πάει στα μπαράζ…”

O Bαγγέλης Γραμμένος θα είναι και πάλι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣΜ, από την στιγμή που έχει αποσύρει την υποψηφιότητα του ο μοναδικός υποψήφιος, Βασίλης Σχιζοδήμος.

Σε συνέντευξη του που παραχώρησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και στην εκπομπή “Αθλητικό Μαγκαζίνο”, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Άρη, τονίζοντας ότι θα στηρίξει την επιλογή της ομάδας της πόλης.

Για τον Άρη και τα μπαράζ : “Δεν έχω ενημερωθεί από τον Άρη ακόμη, όμως εμείς θα στηρίξουμε την επιλογή της ομάδας της πόλης μας. Αυτό πρέπει να ξεκινήσει από την Φούτμπολ Λιγκ και μετά να έρθει στην Ομοσπονδία. Ο Άρης είναι σε συνεχή επαφή με την ΕΠΟ και την Φούτμπολ Λιγκ, μακάρι να γίνει και να πάει στα όποια μπαράζ”.

Για την αναδιάρθρωση : “Κι εγώ συμφωνώ πως για να είναι ένα ανταγωνιστικό ένα πρωτάθλημα, οι ομάδες πρέπει να είναι λίγες. Αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε κι εμείς με την Α1, αν κι εμείς εξαρτώμαστε από το πόσες ομάδες πέφτουν από την Γ΄ Εθνική. Καλό είναι να υπάρχει ένα αδιάβλητο σύστημα πλέι οφ και πλέι άουτ. Εμείς το εφαρμόζουμε εδώ και 15 χρόνια και μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια.

Ήρθε η ώρα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να καθίσει και να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο μιας τέτοιας ενέργειας. Με ένα τέτοιο σύστημα, αλλά όχι μόνο μ΄ αυτό, θα ξαναφέρεις κόσμο στα γήπεδα”.

To Top