Θρήνος στη Γουέστ Χαμ με τον χαμό 20χρονου Έλληνα

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 20 ετών άφησε ο Ντίλαν Τομπίδης, ο Ελληνοαυστραλός φορ που είδε τις πόρτες της Πρέμιερ Λιγκ να ανοίγουν για να τον υποδεχτούν, λίγο πριν νικηθεί από καρκίνο…

Θρήνος επικρατεί στη Γουέστ Χαμ μετά τον απροσδόκητο χαμό του Ντίλαν Τομπίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 20 ετών από καρκίνο στους όρχεις.

Ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στη δεύτερη ομάδα του λονδρέζικου συλλόγου το 2011 και ετοιμαζόταν για το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ, όταν εντελώς τυχαία σε έναν έλεγχο αντιντόπινγκ ενόψει ματς της Εθνικής ομάδα Αυστραλίας αποκαλύφθηκε ένας όγκος στα γεννητικά του όργανα.

Η Γουέστ Χαμ –που του έδωσε τελικά την ευκαιρία να αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα της σε αγώνα κόντρα στη Γουίγκαν για το Λιγκ Καπ το Σεπτέμβρη του 2012- θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στο ερχόμενο ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

«Ο Ντίλαν είχε κερδίσει τον σεβασμό όλων όσων τον γνώριζαν, για τις ευφυείς απόψεις του στο παιχνίδι και τον χαρακτήρα του που ξεπερνούσε τη ζωή», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα ανακοίνωση των «σφυριών» που συνεχίζει «Ήταν ένας αγαπημένος γιος, ένας φοβερός αδερφός και ένα αξιοσέβαστο μέλος στην ομάδα. Είναι τεράστια απώλεια για όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν».

πηγή: sportfm.gr

To Top