ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οριστικό: O Ιμπραΐμοβιτς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έσκασε η βόμβα: Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ανακοίνωσε ότι συνεχίζει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς είναι, ό,τι θέλει κάνει! Και αποφάσισε να βάλει τέλος στο μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού με μία ανάρτηση στο Instagram! Ο 34χρονος Σουηδός σούπερ σταρ «πόσταρε» το σήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έγραψε: «Έφτασε ο καιρός για να μάθει ο κόσμος! Ο επόμενος σταθμός μου είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Έρχομαι»! Φυσικά τα likes έπεσαν βροχή και ο Ζλάταν κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να «ρίξει» το Διαδίκτυο!

Ο Ζλάταν έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι μετά από τέσσερα «χρυσά» χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν και από την αρχή φάνηκε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του! Πλέον, το «φλερτ» με τους «κόκκινους διαβόλους» εξελίχθηκε σε… γάμο και αυτονόητο είναι πως η Premier League τη νέα σεζόν θα έχει ακόμα έναν τεράστιο σταρ!

«220.000 λίρες την εβδομάδα»

Όπως αναφέρει η Guardian, ο Ζλάταν αναμένεται την Παρασκευή στο Μάντσεστερ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με εβδομαδίες αποδοχές ύψους 220.000 λιρών την εβδομάδα!

Πηγή: sdna.gr

To Top